262074 |

| GARANTİ BANKASI Kurye İle Güven Kaybediyor
r2d2
[15 Şubat 2008, 09:00]
Garanti Bankası, Türkiye'nin en başarılı kuruluşlarından biridir, herkes böyle bilir. Ancak bu banka Türkpost adlı öyle kötü bir kurye şirketi ile çalışıyor ki anlatmadan edemeyeceğim. Çalıştığım şirket, yeni yıldan itibaren biz çalışanlarının maaşlarını Garanti Bankası üzerinden ödeme kararı aldı. Tüm çalışanlara Ocak ayının son haftasına kadar banka kartları Türkpost tarafından ulaştırıldı.
Ancak benim kartım hafta içi evime yollandığı için elime geçmedi. Bırakılan nottaki numarayı arayarak kartımın iş adresime gönderilmesini istedim. Gelin görün ki bu kart 15 gündür bana ulaştırılamadı. Türkpost yetkilileriyle yaptığım telefon konuşmalarından da sonuç alamadım. Ancak kartımın 2 Şubat'tan beri Levent şubesinde olduğunu ve o günden bu güne (13 Şubat) Taksim'e kurye çıkmadığı için getirilemediğini öğrendim.
Çok hızlı bir kurye şirketi değil mi? Garanti Bankası yetkililerine önerim, kuruluşlarını lekeleyebilecek bu tür sorumsuzluklara mahal vermemek için, daha ciddi firmalarla çalışmalarıdır. *~* |