ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'ye Ulaşmada Yaşadığım Zorluk! nihatakyuz  [14 Şubat 2008, 09:00]
Garanti Platinium Kartımın özelliklerinden yararlanmak istediğim için bankayı aradım. Önce 4440333, aldığım cevap doğrultusunda 02122133333 numaralı telefonu arayıp garanti asistan ile sorunumu çözmemi istediler. Ben de Garanti asistanı aradım. Orada da iki seçenek var biri alakasız diğeri de 4440333'ü arayın idi.

Sonra internetten bakayım belki bir yerlere ulaşabilirim diye. Oradan da aşağıdaki metini ve numarayı buldum ve aradım. Sonuç hüsran. Karşıma mağdur bir bayan çıktı, bıktım bu numaradan, neden bu numarayı arıyorsunuz? Bu numara da yanlışmış (internet sayfasında başkasının özel numarası var. Enteresan). Anlayacağınız 1 saat (boşa harcanmış bir saat) bu bankadan herhangi biri ile görüşüp sorunumu ifade edecek veya sorularımı soracak bir muhatap bulamadım.

Bu bankalar günü gelince yıllık kart hizmet bedeli diye 50 YTL veya fazlasını almayı tahsil etmeyi biliyorlar fakat hizmet etmeye gelince ulaşamıyorsunuz. Benim boşa harcanmış 1 saatimin bedeli 50 YTL. Ben bu bankadan ne isteyebilirim ki?%

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
14.02.2008

Sayın Nihat Akyüz ' ün şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek S&M platinyum kartının sigorta kapsamı içeriği hakkında detaylı bilgi iletilerek http://www.shopandmiles.com/pages/sigorta.htm linkinden de kapsamı hakkında bilgi alabileceği belirtilmişti. Bu bildirimlerin şube yada 444 0333 Alo Garanti hattın ilgili bölümüne aktarılması gerektiği iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.