ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Bedava Bonus Karmaşası! ismail64  [14 Şubat 2008, 09:00]
Garanti Bankası Bonus kartımda 500 YTL bedava Bonus puan olduğunu alışveriş mağazasında öğrendim. Sonra bu puanı kullandım, altında da bedava alışveriş yaptınız şeklinde slipler hala elimde. Kredi kartı hesap özetinde de aynı şeyler yazılı. Ama sonra öğrendik ki bu iki taksitte ödenen bir tür Bonus krediymiş. Şimdi iş çözüm bulmazsa mahkemeye gideceğim.%

Arkadaşına Gönder

15.02.2008 ismail64 Benim böyle bir başvurum olmadı.ayrıca elimde bedava alışveriş yaptınız diye sliplerim var neresi bedava onu anlamadım.Tüketici Derneğine başvuru yaptım.Bedava demeyin ozaman 500 ytl avansınız var deyin.Tüketici haklarınıın kararına göre hareket edicez.

Garanti Bankası
14.02.2008

Sayın İsmail Yıldız ' ın şikayeti hakkında,

''I love 500 YTL bonus avans" kampanyası:

2-31 Aralık tarihleri arasında 500 YTL avans bonus kampanyası gerçekleştirilecektir. "avans ve kartının son 6 hanesini" yazıp 3340`a sms gönderecek olan ilk 100.000 kişiye harcama şartı olmadan 500 YTL avans bonus kazanacaktır.Avans bonus olarak yuklenen bonus 31 Ocak 2008 tarihine kadar harcanmadıgı takdirde geri alınacak, harcanan avans bonus müşterinin kartına harcama olarak 2 taksitle 2 Şubat ve 3 Mart tarihlerinde kartına yansıtılacaktır.
-kampanyadan sadece bonus card lar faydalanabilmektedir.
-kampanyaya sadece 3340 kanalı ile basvurulabilmektedir.müşteri sms metininde avans yazdıktan sonra kampanyaya katılmak istedigi bonus card ının son 6 hanesini göndermesi gerekmektedir.

Müşterimiz ile 13.02.2008 tarihinde görüşülerek kampanyanın detayı hakkında bilgiler iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.