261814 |

| GARANTİ Kart Aidatıyla İlgili Yardımcı Olmuyor!
ATMACAA
[14 Şubat 2008, 09:00]
Bankanızın kartı olan Bonus kullanmaktayım. Bu mailden önce bankanın haklı müşteri hattı dedikleri yere mail attım. Demek ki haklıyım dönmediler. 3 gün oldu yani.
Kesmiş oldukları 35 YTL kart aidatı ile ilgili idi. Nedeni ise kullanmakta olduğum başka bir bankanın kartına da aidat uyguladılar onu da ödedim. Sadece bir mail attım. Karşılığı olarak kartıma iptal diye geri yatırdılar. Fakat şart koştular tabii belli bir süre içinde belli bir harcama yapmam gerekiyormuş; zaten yapıyoruz.
Tabii böyle bir uygulamayı görünce aynı şeyleri sizin bankanızdan da bekledim. Fakat herhangi bir ne yansıtma ne de bir dönüş olmadı. Daha da yetmezmiş gibi bir önceki şikayetimde belirttiğim mağduriyetim çözümlendi. Fakat aidatı aldılar. Bunun yanında hesap işletim ücreti adı altında 50 YTL bir kesinti yapacaklarını, eğer bunu kesmemi istemiyorsam 2 adet otomatik ödeme talimatı vermem gerektiğini ilettiler.
Böyle şey olmaz. Sen benim birikimi 10 ay civarı değerlendireceksin vadesiz hesapta atıl bir şekilde duracak ve üstüne üstlük benden hesap işletim ücreti alacaksın. Böyle bir anlayış olmaz. Ve "haklı müşteri hattı" denilen yerden bana önyargı ile siz bilirsiniz 50 YTL az para değil ne kadar da yarın bildiririm dememe rağmen sizin gibi herkes öyle söyleyip herhangi bir girişimde bulunmuyor dedi.
Gerçekten de bildirecektim, benim için daha iyi olurdu, yanımda yoktu. Nereden bileyim ben elektrik abone no'su işletme no'sunu? Bu ise haklı müşteri hattının anlayışı tamam. Kesmiş olduğunuz aidat bedelini iade etmenizi ve yaklaşımlarınızı daha esnek olmasını rica ederim. % |