ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Resimli Ek Kartımı Yollamadı BEKİRGEMİCİ  [15 Şubat 2008, 09:00]
Ek kart talebim 5 ay olmasına rağmen hala bana gönderilmedi. Eylül 2007 yılında eşime resimli ek kart çıkartmak için şubeden form doldurup resimle yetkiliye teslim ettim. 15 gün içersinde bana resimli kart yerine aynalı bonus kartı geldi. Ben bu kartı talep etmediğim için müşteri temsilcisini arayıp bilgi aldım.

Temsilci bana resimli ek kart müracaatı yapılmadığını, kartı iptal edip şubeden yeniden resim vererek müracaat etmem gerektiğini söyledi. Ben de 2007 Ekim ayı ilk haftasında şubeye gidip tekrar resim vererek gerekli formu doldurup 2. kez müracaat ettim. Müşteri temsilcisini bir kaç kez aradım şubeye gidip bir kaç kez sordum ama kartımdan haber yok olumlu veya olumsuz.

13 Şubat 2008 tarihine kadarda resimli ek kartım hala tarafıma ulaşmadı. Lütfen yetkili kişilerden bir açıklama bekliyor resimli ek kartın tarafıma gönderilmesini talep ediyorum. *~*

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
15.02.2008

Sayın Bekir Gemici' nin şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek kredi kartı başvurusu ile ilgili araştırmaların yapıldığı konunun takibimizde olduğu belirtilerek, kendisine yeniden bilgilendirme yapılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.