ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'nin Haberim Olmayan Kuralını İhlal Etmişim sereng  [14 Şubat 2008, 09:00]
1 senedir Garanti Bankası'nın Flexi kredi kartını kullanmaktayım. Bu ay ekstremde 44.00 YTL'lik Flexi üyelik ücretinin ve hiçbir anlam veremediğim halde ödemelerime e-mail ekstre kural ihlali adı altında 5 YTL'nin eklenmiş olduğunu gördüm.

Bu yıllık kart ücretinden rahatsız olduğumu daha önce yetkililere bildirmiştim zaten, fakat iptal etmek istemediler. Kendilerine göre bunu verdikleri hizmetten dolayı alıyorlar ama ben öyle düşünmüyorum bunu bizlerden haksızca alıyorlar.

Kredi kartı limitini artırmayı düşündüğüm bugünlerde artık başka bir kart arayışı içine girdim. Yıllık kart ücreti almayan bir banka arayışı. Gelelim ikinci konuya bu e-mail ekstre kural ihlali nedir neyi ihlal etmişiz anlayamadım? Sayın yetkililer bana bunu açıklar mısınız? Yoksa ben her ay farklı bir kural ihlali adı altında 5 YTL mi ödeyeceğim? *~*

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
14.02.2008

Sayın Engin Yeşilyurt ' un şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek , sistemsel sorun nedeni ile kartına 5 ytl kural ihlali yansıdığı belirtilerek özür dilenmiş olup, konunun takibimizde olduğu ve düzeldiğinde kendisine yeniden bilgilendirme yapılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.