ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Bankamatiği 70 YTL Verdi, 75 YTL Yazdı! müğrenli  [18 Şubat 2008, 09:00]
07.02.2008 tarihinde Antalya Devlet Hastanesi bahçesinde bulunan Garanti Bankası bankamatiğinden 75 YTL para çekmek istedim, fakat 70 YTL verdi (5 YTL miktarı veremiyormuş)

Hesabımdan ise 75 YTL eksiltmişler. Bankamatiğin vermediği parayı benden nasıl tahsil ettiler? Tam garantilik bir vaka. Mesele 5 YTL değil, yapılan yanlış. Benim gibi kaç kişiye daha aynı yanlış yapıldı?^^

Arkadaşına Gönder

19.02.2008 müğrenli garanti bankası atm makinası 70 ytl yi kağıt para olarak verdi ben de yalnızca onu alıp makinanın başından ayrıldım.garanti bankası müşteri temsilcileriyle yaptığım görüşme neticesinde geri kalan 5 ytl yi atm makinası madeni para olarak veriyormuş ve bu işlem bir kaç dakika sürüyormuş,netice itibarı ile benden sonra işlem yapan arkadaş benim almadığım parayı almış.ama bence atm cihazının yine de uyarı yazması gerekiyordu.netice itibarı ile ben paramı eksik aldım.

Garanti Bankası
18.02.2008

Sayın Naci Güvendiren ' in şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile 18.02.2008 tarihinde görüşülerek birimimize 11.02.2008 tarihinde iletmiş olduğu şikayeti üzerine ilgili atm sayımlarının yapıldığı ve fazla bakiye olmadığı belirtilerek, log kayıtlarının araştırılması sonucunda ise atmden alınan paranın 75 ytl olduğunun tespit edildiği detaylı olarak iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.