261345 |

| GARANTİ BANKASI'na Ödenemeyen Kredi Borcu
aynurakman
[13 Şubat 2008, 09:00]
11.02.08 tarihinde tüketici kredisi hesabıma bağlı hesaba kredi tutarımı yatırdım. Kredi tutarımın hesaptan çekilmesi için bu işlemi bankamatikten yapamadım. Şubeden yatırmak zorunda kaldım. Yatırdıktan sonra hesaplarımı kontrol ederken kredim için yatırdığım tutarın kredi kartı ödemesi olarak alındığını gördüm.
Haklı müşteri hattı, banka görevlisi, müşteri temsilcisi bu hatanın düzeltilemeyeceğini, çünkü kredi kartımın borç tutarı kadar hesaptan otomatik alındığını bildirdi (böyle bir talimatım yok). Parayı hesaba aktarmaya çalışacaklarını söylediler.
Fakat bu sabah hesabıma baktığımda paranın hala kredi kartında olduğunu gördüm. Bugün itibariyle bunun düzelmesinin mümkün olmadığını söylediler çünkü 11.02.08 tarihinde kredi kartı ekstrem kesilmiş. Son ödeme tarihi 21.02.08 olmasına karşın benim hesabımdan önce kredi kartımın kesileceği, kredi borcumun ödenmesini istiyorsam bankaya tekrar para yatırmam gerektiği söylendi.
Sanırım Garanti Bankası bu aralar epey bir sıkışık. Kredim için yatırdığım parayı kredi kartıma aktarıyor, kredi kartımın borcunun 21.02.08 tarihine kadar ödeme süresi varken benden asgari ödemesini 12.02.08 tarihinde alıyor ve kredimin ödenmesi için tekrar para yatırmam isteniyor.
Bu başarısından dolayı Türkiye'nin en büyük bankası Garanti'yi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. ^^ |