ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'den Bonus Kart İptali Oyalamacası papatya23  [11 Şubat 2008, 09:00]
Bonus kartımı iptal için aradım. Kabul edildi. Daha sonra genel müdürlükten arandım. 10 YTL bonus ve 20 YTL kampanya bonusu yükleyeceklerini söyleyerek iptal etmek istemediler. Derste olduğum için ve daha sonra iptal ettirmeyi düşünerek tamam deyip kapatmak zorunda kaldım.

Bugün iptal için tekrar aradım. 20 YTL kampanya bonusunun 3 ay boyunca her ay 250 YTL harcama karşılığı olarak verilmiş olduğunu ve kart iptal edilirse 20 YTL borçlu olacağım söylendi. Daha önce genel müdürlükten arandığımda kampanyanın şartları söylenmemişti. 20 YTL için bir bankanın böylesine çirkin bir yöntem kullanmasını kınıyorum. *~*

Arkadaşına Gönder

20.02.2008 papatya23 Garanti Bankasından bugün aradılar eğer Bonus kartınızı iptal ederseniz 20 YTL sözünüze bonusu ödememiz gerektiğini söylediler.ben böyle bir söz vermediğimi anlatmaya çalıştım fakat anlamak istemediler.Almamış olduğum bir hizmetten dolayı 20 YTL istiyorlar.Kartını kapatmak isteyen bir kişi neden 3 ay boyunca 250 YTL alış veriş yapma sözü versin ki.size mantıklı geliyor mu?Bunlara bir dur diyen yok mu? En son sinirlenip bankanıza bağışım olsun kartımı iptal edin deyip telefonu kapattım.10 YTL lik ayrıca bonusuda hesaptan düşmediler.İlginize teşekkürler.

Garanti Bankası
11.02.2008

Sayın Adalet Tunçel ' in şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile 11.02.2008 tarihinde görüşülerek Sözünüze Bonus kampanyamızın içeriği hakkında bilgi verilerek, ses kayıtlarının dinleneceğini ve ses kayıtlarını sonucu hakkında kendisine yeniden bilgilendirme yapılacağı iletilmiştir.

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.

HAKLI MÜŞTERİ HATTI