ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Telefon Bankacılığında Tecrübesiz fatiheris  [11 Şubat 2008, 09:00]
1 hafta önce kurye ile Garanti kredi kartım geldi. Şifremi almak için 4440333 alo garanti'yi aradım. Sistemde bir sorun olduğunu 45 dakika sonra tekrar aramamı söylediler. 1 saat sonra tekrar aradım. Şifremi almak için gerkeni yaptım. Kart bilgilerimi girdikten sonra operatöre şifremi almak istediğimi söyledim.

Fakat o sigorta konusunda bana bilgi vermeye başladı ve ben onay bile vermeden bana 35 YTL'lik Hayat Sigortası yaptığını ve kredi kartımdan bu tutarın çekileceğini söyledi. Ben böyle bir şey istemiyorum. Sadece şifremi almak için aradım dediğimde ise, artık sisteme bu kaydı yaptığını ve değiştiremeyeceğini söyledi.

Bildiğimiz gibi artık telefon bankacılığında konuşmalar kayıt altına alınıyor. Peki şimdi benim onayım bile olmadan yapılan bu işlemin kayıtları bulunamaz mı? Derhal bu olayın incelenmesini, bu sigortanın iptal edilmesini ve kredi kartımdan çekilen tutarın iadesini talep ediyorum. *~*

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
18.02.2008

Sayın Fatih Eriş ' in şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek kendisine daha önce tarafımızca arandığı gün ve sattler detaylı olarak iletilerek, cevap alınamadığı için mail gönderildiği iletilmiştir. İlgili görüşme için ses kayıtlarının dinlenip değerlendirileceği belirtilerek, talebine istinaden poliçe iptal işlemleri başlatılmıştır.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.