ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Yıllık Üyelik Aidatının İadesini İstiyorum! serdarsarac  [09 Şubat 2008, 09:00]
Garanti Bankası'nın yıllık aidatını 06.02.2008 hesap kesimli kredi kartı ekstremde gördüğümde bankacılık mı yapıyorlar dedim kendi kendime. Bonus en çok kazandıran kart değil, sağ gösterip sol vuruyorlar. Alsak alsak bedavaya ne alsak? Sana Bonus diye verdikleri parayı sessiz sedasız ekstrene ekliyorlar, sen de zannediyorsun ki bedavaya aldım.

Bonus reklamlarında saçları kıvır kıvır olan insanlar var ya onlar aslında olayı anlatmak istiyor, yani kıvır kıvır kıvırıyoruz demeye getiriyorlar. Benim saçlarım şu anda diken diken ve Bonus kullanıcıları olarak diken diken dikiliyoruz.

Kesmiş olduğunuz parayı hesabıma geri ödemezseniz bu konuyla ilgili kazanılmış davaları örnek göstererek dava açacağım. %

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
10.02.2008

Sayın SERDAR KÜÇÜKSARAÇ' ın şikayeti hakkında,

Garanti Bankası olarak en büyük arzumuz, tüm uygulamalarımız ile, müşterilerimize herzaman ayrıcalıklı bir hizmet sunabilmektir.

Müşterimiz ile 10.02.2008 tarihinde görüşülerek yıllık üyelik bedeli uygulamamız hakkında detaylı bilgi iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.