ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Kredi Kartı Ücreti Haksızlığı! sonmektup  [08 Şubat 2008, 09:00]
Garanti Bankası'nın vermiş olduğu kapı kapı gezip kredi kartı sattığı bir dönemde verilen kartın yıllık ücreti alınması adil olmadığını ve iade edilmesini istemekteyim. Ayrıca bununla yaşanan bir olayı ise, bankayı aradığımda böyle bir şey olmadığını, o zaman kartımın iptal olmasını diğer bankaların ücret almadığı kartına geçeceğimi belirttim ve iptal edildikten sonra bankanızdan tarafıma yazılı bir cevap istiyorum, kartını iptal edildiğine dair. Olmaz dedi böyle bir uygulama yok dedi ve beni müşteri memnuniyetine aramamı söylediler.

vakit kaybetmeden aradım. Bırakın memnuniyeti memnunsuz bir şekilde cevap aldım. O zaman bana mail atın bu tür yazı verilmediğine dair. Bana attıkları mailde ise komik bir cevap; kredi kartı iptal ettirmeniz için bunu şunu yapmalısınız gibi. Halbuki yazı verilmediğine dair yazı isterken neyle karşılaşıyoruz. %

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

Garanti Bankası
08.02.2008

Sayın Gürkan Vayni ' nin şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile 08.02.2008 tarihinde görüşülerek kredi kartının aktif ve ileriye yönelik devam eden borç bakiyesi olduğu belirtilerek kredi kartının borcu bittiği ve kartının kullanıma kapatılmış olduğu zaman tarafımıza ulaşması sonucun kendisine yazı gönderiminin yapılacağı belirtilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.