ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Sanal Kart Eksi Bakiye Veriyor asrin78  [07 Şubat 2008, 09:00]
Garanti sanal kartımı internette kullanıyorum. Normal kredi kartım yok, vadesiz hesabımdan para aktarıp kullanıyorum. Bu ay sanal kartımın normalde bakiyesi -1 YTL yi hiç aşmıyorken birden -148 YTL ye düştüğünü gördüm.

Alo Garanti'yi aradım. Bazı işlemleri düzeltmişler mi, yoksa daha da mı karıştırmışlarsa -, 36 YTL ye düştü.

Doğru olması gereken rakamları iyicene karıştırmışlar. Sanal kartın mantığı zaten limitin dahilinde kartı kullanabilmektir. Hesabımda para yoksa kart provizyon vermemeli. Alo Garanti'yi tekrar aradım ama hala kartımın bakiyesi ekside.^^

Arkadaşına Gönder

26.02.2008 asrin78 peki neden bu ekstreler yabancı para olarak kesilemiyor
ben döviz ekstresi istiyorum dedim hayır sanl karta döviz ekstresi olmaz dediler
bu usd satış kuru ile ilgili sitenizde niye bilgi yazmıyorsunuz?

Garanti Bankası
07.02.2008

Sayın Hakan Başeğmez ' in şikayeti hakkıında,

Müşterimiz ile 07.02.2008 tarihinde görüşülerek, kartının ödeme tipinin YTL olduğu , Döviz harcamalarının , Visa ya da Master Card Merkez’inin belirlediği kur üzerinden USD ‘a çevriliyor olduğu, USD harcamalarınn ise hesap kesim tarihindeki T.C Merkez Bankası’nın USD satış kurundan YTL’na çevirilerek ekstreye yansıtıyor olduğumuz belirtilerek, kartındaki işlemler hakkında detaylı bilgi iletilmiştir.

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.

HAKLI MÜŞTERİ HATTI