ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Bonus Plus'a Ulaşmak İçin Gereken Miktarı Göremiyorum! zaykutlu  [07 Şubat 2008, 09:00]
2007 Aralık ayı ortasından bu yana size kaçıncı yazışım, artık ben de unuttum. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım, defalarca haklı müşteri hattındaki arkadaşlarla birlikte müşteri temsilcilerine bağlandık ancak hala sorunuma cevap alamadım ve çözülmedi.

Sorun şu; Aralık 2007 tarihinden bu yana kredi kartları kart işlemleri menüsündeki kart bilgileri görüntüleme ekranında son 11 ayda biriken Bonus miktarı ve Bonus Plus'a ulaşmak için kazanılması gereken Bonus miktarını gösteren sütun ekranımda görünmüyor. Ekran görüntüsünü çıktı olarak faksla ve mail ortamında da defalarca yolladım.

Sizden artık bu sorunumla ilgilenilmesi ve bir çözüm bulunmasını talep etmekteyim. Son aramalarımdan sonra sizden geri dönüş dahi olmaması bir müşteri olarak önemsenmediğim izlenimini yarattı. %

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
07.02.2008

Sayın Zafer Aykutlu ' nun şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile 07.02.2008 tarihinde görüşülerek birimize konuyu daha önce iletmiş olduğu, işlemlerinin araştırıldığı sonucu hakkında kendisine yeniden bilgilendirme yapılacağı belirtilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.