ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Uyarmadığı Halde Para Çekme Komisyonu Almış cturgut  [05 Şubat 2008, 09:00]
30.12.2008 tarihinde Ankamall'daki Garanti Bankası atm'sinden Yapı Kredi Bankası'na ait banka kartımla 10 YTL çektim. Para çekme işlemi sırasında hiçbir şekilde atm ekranında komisyonla ilgili bir yazı çıkmadı. Ben de bankalar arasında anlaşma olduğunu ve komisyon alınmadığını düşünerek para çektim.

İşlem sonunda aldığım dekonta bile herhangi bir komisyon ücreti yazmıyordu. Geçen gün Yapı Kredi hesabımı incelerken 3 YTL komisyon kesildiğini fark ettim. Komisyon hakkında hiç bir uyarı olmamasına rağmen komisyon alınmasının yanlış olduğunu düşünüyorum.

Bu ücretin bana iadesini istiyorum. Aksi halde tamamen haklı olduğum bu durum için yasal haklarımı kullanacağım.

Birçok bankanın bu komisyon hakkında atm ekranında uyarı vererek müşterisini bilgilendirmesine rağmen Garanti Bankası'nın uyarısız, gizli olarak yapmasını etik bulmuyorum.^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
05.02.2008

Sayın Cem Murat Turgut ' un şikayeti hakkında,

Bankamız uygulaması gereği Altın nokta ATM lerde yapılan işlemlerden ücret alınmaktadır. Konu hakkında detaylı bilgiye www.garanti.com.tr/subesiz/garanti_paramatik/islemler/komisyon_ve_masraflar sayfasından ulaşabilirsiniz.

Müşterimiz ile görüşülerek, bankamız uygulaması gereği Altın Nokta işlemlerinden ücret alınması ile ilgili bilgi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.