ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Ayırım Mı Yapıyor? ertano  [05 Şubat 2008, 09:00]
Yazın Bodrum Garanti Bankası'nda hesap açtırdım. Banka kartımın 1 hafta içinde adresime gönderileceği söyledi. İşlem ücreti adı altında 50 YTL alındı. Bu ücretin ne olduğunu sorduğumda her müşteriden alınan işlem ücreti olduğu söylendi. Ben Bodrum'dan Ankara'ya döndükten sonra yakın bir arkadaşım da Garanti'den banka hesabı açtırdı.

Arkadaşımdan hiç bir işlem ücreti alınmadı. Benden alınan işlem ücretine rağmen kartım hiç elime geçmedi. Bu nasıl iştir? Ne işlem yapıldı da benden para alındı? Her müşteriden işlem ücreti alınıyorsa nasıl bazı kişiler ücretlendirmeden kaçabiliyor? Acaba kartım gelecek mi? Garanti Bankası size nasıl güvenebilirim? *~*

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
05.02.2008

Sayın Ertan Öcal ' ın şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile 05.02.2008 tarihinde görüşülerek hesabından kesilen ücretin sigorta olduğu belirtilerek '' Çantam Garantide '' sigortası hakkında detaylı bilgi iletilmiştir. Talebine istinaden poliçe iptali için işlemler başlatılarak, atm kartının iletişim adresinden kendisine ulaşılamadığı için bankaya iadesinin geldiği, yeniden basılarak gönderiminin yapılacağı belirtilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.