ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Artem Turizm

ARTEM'in Devre Mülk Satış İlgisizliği crepuscule  [02 Haziran 2008, 09:00]
Artem'den bir yetkili 2008 yılının Mart ayında hazır müşteri bulunduğunu söyleyerek Dedeman Olivetree'de bulunan devre mülkümü 14000 €'dan 1 ay içinde satabileceklerini söyledi. Benden 500€ tanıtım masrafı altında bir ücret aldıktan sonra kayıplara karıştı!

Defalarca hem ofisten hem de söz konusu yetkilinin kendisinin bana özellikle kolay ulaşabilmem (!) için verdiği işyerine ait cep telefonundan defalarca aramama rağmen kendisine ulaşmak mümkün olamadığı gibi, ofis telefonundan zar zor ulaşabildiğim diğer çalışanlar ise ilgisiz yaklaşımları ile türlü bahaneler uydurarak söz konusu satışa ilişkin elle tutulur hiç bir bilgi vermemektedirler.

Diğer şikayetçilere verdikleri cevaplarda herhangi bir satış garantisi vermediklerini belirtmiş olsalar bile, hem diğer şikayetlerden hem de kendi durumumdan da açıkça anlaşıldığı üzere satış gerçekleştirmek için somut herhangi bir çaba göstermedikleri açıkça anlaşılmaktadır.

Şikayetlerin gün geçtikçe artması dolayısıyla bu durumun kanuni bir platformda çözümlenmesi gerektiğine inanmaktayım. ^^

Arkadaşına Gönder

06.06.2008 crepuscule
Değerli Artem Yetkilisi,

Benim talebim haftanın her günü, günün her saati bir çalışanınıza ulaşmak değil ancak aradığım zaman firmanızın bir yetkilisi ile konuşabilmektir. Ayrıca, cep telefonundan aranmanın çalışanlarınızın çalışmasını engellediğini belirtmişsiniz. Ancak, burada ironik olan durum, çalışanınızın cep telefonu numarasını benim talebim üzerine değil kendi isteğiyle daha rahat iletişim kurmabilmemiz amacıyla bana vermiş olmasıdır.

Yaşadığımız dönemde, hizmet sektöründe "müşteri memnuniyeti" bu kadar ön plana çıkmış iken, yapmış olduğum şikayete karşı sadece savunmaya geçmiş olanız ve "müşteri memnuniyeti" için herhangi bir adım atmamış olmanız da, şikayetimin ne kadar yerinde olduğunu bir kez daha bana kanıtlamış oldu.

Artem Turizm
03.06.2008

Degerli Musterimiz

Bu güne kadar 6000 civarı devre tatil ürünü sistemimizde yer almış bulunmaktadır. Bu ürünlerin tamamının yeni sahibine ulaştırıldığını söylemiyoruz. Bazı ürünler elde kalabilmektedir. Herkesi yüzde 100 mutlu etmek de mümkün değildir.
Bizler hiç kimseye satış garantisi vermiyoruz, bu tür ürünlerde satış garantisi verilemez. Ancak gelen teklifler ve talepler ürün sahibine bildirilir. Sözleşmenizde de açıkça belirtildiği gibi Artem sizlere net alım talepleri oluştuğunda dönecektir.
Çalışanlarımıza ve yetkililerimize her gün her dakika ulaşmanız zaten mümkün olamaz. Çünkü kendileri sizin ürünlerinizi ofis içerisinde oturup sizin aramanızı bekleyerek yeni sahibine ulaştıramazlar. Cep telefonlarını arayarak arkadaşlarımızın satış görüşmelerini engellemeyiniz, onlar sizin ürünlerinizi yeni sahibine ulaştırmaya çalışmaktadırlar.
Kaldı ki zaman zaman alıcılar cayma haklarını kullanmakta, alıyoruz dedikleri ürünü almaktan vazgeçebilmektedir. Bu bizi de zor durumda bırakmaktadır. Kimsenin sizlere bahane uydurma mecburiyeti yoktur. Burası ciddi bir kurumdur ve ciddi insanlarca yürütülen bir misyona sahiptir. Olayları farklı algılıyor olabilirsiniz ancak biz buradayız ve sizlere verdiğimiz hizmeti vermeye devam ediyoruz ve edeceğiz.
Kurumumuz sadece Türkiye'de değil dünyada da sektörel bazda tanınan saygın bir kurumdur.

Bilgilerinize sunulur
ARTEM