ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

ARTEM'in Devre Tatil Sorunu! iyikalpli  [17 Nisan 2008, 09:00]
2007 yılının Eylül ayında ilanlarını görerek Artem'le temasa geçtim. Club Dedeman'dan devre tatilimizin bilgilerini alarak bana döndüler. *** isimli Artem yetkilisi, devre tatilin fiyatının 12.000 Euro olduğunu ve 500 Euro karşılığında 45 günde kesin satabileceklerini söyledi.

Şimdi bu bayanın, yaptığımız telefon görüşmelerinde beni ikna etmek için söylediklerini aynen yazıyorum; “devre tatilinizin fiyatı 12.000 Euro. Şu anda hazır müşteri var. Ama acele etmemiz lazım. Sözleşmeyi haftaya bırakırsak müşteri kaçabilir. Biz büyük bir firmayız, yurtdışı ile çalışıyoruz. Bizle temasa geçen yurtdışından büyük bir firma var. Adamlar toplu alım yapıyorlar. Bir seferinde iki yüz bin, üç yüz bin Euro'luk devre tatilini Türkiye'den alıp yurtdışında satıyorlar”.

Sonunda 15.500 Euro'da anlaşarak 04.09.2007'de sözleşmeyi imzaladım ve 890 YTL'yi verdim. Şu an devre tatilim satılmış değildir. Sözleşmenin kesin satış garantisi olmadığının ve bu nedenle size kanuni olarak bir şey yapamayacağımın farkındayım.

Benim anlamadığım şey bana telefonda nasıl böyle yalan söyleyebiliyorsunuz? En çok merak ettiğim bu bayan bir buçuk yaşındaki oğlunun nafakasını böyle aldatmayla nasıl çıkarıyor da içine siniyor, vicdanı rahat oluyor? Tabii çocuk da yalan değilse.

Siz büyük bir firma olabilirsiniz. Veri tabanınızda binlerce insanın kaydı da olabilir. Her müşterinizi memnun edemeyebilirsiniz, olabilir ancak memnun kalmamak başka şey, kandırmak başka şeydir. Bana cevap yazdığınızda ‘bu şahıs sürekli bizi aramış, rahatsız etmiş‘ diye yazmayın. Sizle konuşurken nezaketin dışına asla çıkmadım.

Bana ‘bazen alıcılar cayabiliyor, sorun çıkabilir' diye de yazmayın. Alıcılar cayabilirse o zaman beni ikna etmek için neden ‘kesinlikle satarız' dediniz? İşte bunu soruyorum. Artem yetkilileri ve 1,5 yaşındaki çocuğun annesi bayan; bu parayı telefonda size aldanarak verdim. %

Arkadaşına Gönder

04.06.2008 iyikalpli Arkadaşlar,Artem yetkilisi aynı bayan yani 2007 yılının Eylül'ün ilk haftasında bana o kadar dil döken, kesinlikle satış garantisi veren ve beni kandırmak için söylediklerini yukarıda şikayetimde belirttiğim o bayan 03 haziran 2008'de eşimi aramış,şöyle demiştir:"ofise yeni geldim,sizin devre tatilinizi 15500 euro'ya alacak müşteri caymıştı,fiyatı düşürüp 12000 euro yapsak kabul eder misiniz?" Eşim kabul edince "sizi o zaman haftaya (9-16 haziran) arayacağım" demiştir".

Arkadaşlar,Artem'e kesinlikle kanmayın.Hala yanıltmaya çalışıyorlar.Görüyorsunuz.Ben neyi yanlış anlamışım?Artem çalışanı o bayanın beni ikna için Eykül 2007'de söylediği aşağıdaki şu cümleleri mi yanlış anlamışım?

"Şu anda hazır müşteri var. Ama acele etmemiz lazım. Sözleşmeyi haftaya bırakırsak müşteri kaçabilir. Biz büyük bir firmayız, yurtdışı ile çalışıyoruz. Bizle temasa geçen yurtdışından büyük bir firma var. Adamlar toplu alım yapıyorlar. Bir seferinde iki yüz bin, üç yüz bin Euro'luk devre tatilini Türkiye'den alıp yurtdışında satıyorlar”.Ya ekim'de satamazsanız dediğimde; “neden inanmıyorsunuz? Biz öyle bir firma olsak yıllarca bu sektörde nasıl tutunacağız. Ekim'in (2007) ortasında paranızı alıp gidin. Bakın göreceksiniz sizi nasıl utandıracağım, nasıl devre tatilinizi satacağım.”500 Euroyu satıştan sonra vereyim dediğimde; “inanın bana geçen ay teyzemin devre tatilini sattım, ona bile bir şey yapamadım. Sizinde mi oğlunuz var? Allah bağışlasın benim de bir buçuk yaşında oğlum var. Bakın ben de onun nafakasını böyle çıkarmaya çalışıyorum”.

Tabii bir de, bir yetkilisi güya beni aramış ve sorunu ortadan kaldırmıştır.Kesinlikle böyle bir şey olmadan bu siteye bu şekilde cevap yazmışlardır.Bunların amacı başkalarını yanıltmak,benim sorunumu çözdüklerini sanmanızı sağlamaktır.

İlgili Artem yetkilisi bayan,beni utandırmaya mı çalışıyorsunuz? O zaman eşime dediğiniz gibi haftaya (9-16 haziran 2008) beni arayınız,devre tatilimi satmaya hazır olduğunuzu söyleyiniz ve beni müşteriyle buluşturunuz.Yapamayacaksınız, önemli değil.Daha önce yazdığım gibi ben bu paradan zaten vazgeçtim,amacım başımdan geçenleri başkaları da öğrensin,yeterki başka insanlar da sizin söylediklerinize kanmasın.Bu siteye ilk şikayet mesajımı yazmamdaki niyetimi tekrarlayayım:"Bana telefonda nasıl böyle yalan söyleyebiliyorsunuz?Bu bayan bir buçuk yaşındaki oğlunun nafakasını böyle aldatmayla nasıl çıkarıyor da içine siniyor, vicdanı rahat oluyor? Tabii çocuk da yalan değilse."İşte buna cevap veriniz.

03.06.2008

Degerli Musterimiz

03 Haziran 2008 Salı saat öğlen 12:00 itibarıyla yetkililerimizce arandınız ve son durum hakkında bilgilendirildiniz.
Bu ve benzeri konularda aynı yanlış anlaşılmaları tekrar yaşamamak dileğiyle sağlıklı günler diliyoruz.

ARTEM

15.05.2008 iyikalpli anda tarih 07 Mayıs 2008 ve saat 23:15.Artem Turizmin cevabını okuyunca şok oldum.Şimdiye kadar hiç bir ARTEM YETKİLİSİ BENİ ARAMADI,SORUNUMU ORTADAN KALDIRMADI.Şimdi de başka insanları yanıltmaya mı çalışıyorsunuz?Şikayetimin karşısında şu turuncu komik yüz çıksın diye mi yanıt verdiniz?Şimdi tekrar söylüyor ve soruyorum.Her müşterinizi memnun edemeyebilirsiniz, olabilir ancak memnun kalmamak başka şeydir,kandırılmak başka şeydir.
Bazen alıcılar cayabiliyor, sorun çıkabiliyorsa o zaman beni ikna etmek için neden esinlikle satarız dediniz? Tekrar bunu soruyorum. Beni ikna etmek için çocuğunu bile bu yanıltmaya ortak eden o bayan çalışanınızın sözleri hala kulaklarımda.Yukarıda yazdığım şikayetimdeki cümleleri sarf ettiğine inanmıyor musunuz?İnanırsınız...Zaten sizinle telefonda konuştuklarımızı kaydediyorsunuz.Beni ikna edinceye kadar haftada 3 kere arayan o bayan (veya başka yetkiliniz) şimdi 8 ay sonra arasın da açıklasın bakalım "ben böyle söylemedim" diye.Referans numaram 15550 biliyorsunuz.

07.05.2008 iyikalpli Şu anda tarih 07 Mayıs 2008 ve saat 23:15.Artem Turizm'in cevabını okuyunca şok oldum.Şimdiye kadar hiç bir ARTEM YETKİLİSİ BENİ ARAMADI,SORUNUMU ORTADAN KALDIRMADI.Şimdi de başka insanları yanıltmaya mı çalışıyorsunuz?Şikayetimin karşısında şu turuncu komik yüz çıksın diye mi yanıt verdiniz?Şimdi tekrar söylüyor ve soruyorum.Her müşterinizi memnun edemeyebilirsiniz, olabilir ancak memnun kalmamak başka şeydir,kandırılmak başka şeydir.
Bazen alıcılar cayabiliyor, sorun çıkabiliyorsa o zaman beni ikna etmek için neden ‘kesinlikle satarız' dediniz? Tekrar bunu soruyorum. Beni ikna etmek için çocuğunu bile bu yanıltmaya ortak eden o bayan çalışanınızın sözleri hala kulaklarımda.Yukarıda yazdığım şikayetimdeki cümleleri sarf ettiğine inanmıyor musunuz?İnanırsınız...Zaten sizinle telefonda konuştuklarımızı kaydediyorsunuz.Beni ikna edinceye kadar haftada 3 kere arayan o bayan (veya başka yetkiliniz) şimdi 8 ay sonra arasın da açıklasın bakalım "ben böyle söylemedim" diye.Referans numaram 15550 biliyorsunuz.
Artem Yetkilileri,benim için artık hobi oldunuz.Bilgisayarımın başına oturduğumda başımdan geçenleri internette uygun neresi olursa göndermeye çalışıyorum.Şimdiden Arena,Tüketiciler Derneği vb. 5 ayrı yere gönderdim ve göndereceğim.Kimseyi taciz etmiyor ve hakaret etmiyorum.Yalnızca bana yaptıklarınızı anlatıyorum.Siz büyük bir firmasınız.Binlerce insanla bağlantınız var.Şimdi onlar içinde ben kumsalda kum tanesiyim.Olabilir.Ama ben ferahlıyorum.İsteğim: yeterki başka insanlar da sizin söylediklerinize kanmasın.Arama motoru google'da "artem" ve "yalan" kelimelerini yanyana yazdığında başıma gelenleri okusun diliyorum.Yetkili,yaklaşık yarım maaşımı size kanarak verdim.Bu sorun çözülünceye kadar da size verdiğim 890 YTL'yi helal etmiyorum.

07.05.2008

Konuyla ilgili olarak hizmet birimimiz müşterimizi aramış ve sorunu ortadan kaldırmıştır

Bilgilerinize sunulur
ARTEM