267643 |

| ARTEM TURİZM'den Devre Tatilinizi Satarız Masalı
fix
[29 Şubat 2008, 10:24]
06.09.07 tarihinde yetkili ile yaptığım telefon görüşmesinde devre tatilimizi alacak müşterinin hazır olduğu ve 3 ile 5 hafta içerisinde satabileceklerini ifade ederek ikna edildim.
760 YTL bedeli kredi kartımdan tahsil ettiler. O güne kadar her telefonuma çıkan yetkili, parayı tahsil ettikten sonra ki aramalarımda hiçbir telefonuma çıkmadı.
Kendilerine etik olmayan bu davranışlarını hatırlatır bir sayfalık bir yazıyı, 31.10.07 tarihinde, saat 12:41'de faks ve e-posta yolu ile ilettim. Ancak kendilerinden hiçbir şekilde yazılı veya sözlü bir yanıt alamadım.
Her ne kadar tüm e-postaları yanıtlıyoruz deseler de gördüğüm kadarı ile hiç kimseye dönüş yapmıyorlar.
Sık sık kendilerini telefon ile aramam sonucunda en son 22.10.07 tarihinde telefonuma çıkan ve ismini vermeyen bir bey telefonu yüzüme kapattı.
Burada verdikleri yanıtlarda ticari ahlak vs.'den bahsetmelerine rağmen etik olmayan davranışlarda bulunan Artem yetkililerinden tanıtım bedeli olarak aldıkları 760 YTL'nin iadesini yada devre tatilimi sattılar ise bunun parasını talep ediyorum.
Ayrıca, bu yazıma, kendilerine gönderdiğim e-posta ve faksıma da gerçekçi ve kelime oyunları olmayan net yanıt istiyorum.
Tüm bu gelişmeler gösteriyor ki; aynı ikna yöntemleri ile edinilen müşterilerde işletmeye olan güven kalmamıştır. ^^ |