ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Artem Turizm

205296

ARTEM TURİZM'in Yanıltan Sloganı: 30 Günde Kesinlikle Satarız! CC3  [28 Ağustos 2007, 09:00]
Mart 2007'de tesadüfen internette rastladığım bu firmanın web sitesine devre tatil satışıyla ilgili talep girişi yapmıştım. Ertesi gün *** hanım adında bir bayan beni aradı ve kendinden gayet emin bir şekilde hazır müşterileri olduğunu, maksimum bir ay içinde devre tatilimi satacaklarını kendilerine güvenmemi istedi. Ben de o gün hiç araştırmadan bunlara inanarak ikna oldum ve 700 YTL'yi ödedim.

O günden bu yana aradan geçen 5 ay içinde ne arayan ne de soran oldu. Kaç kez aradım, muhatap olacak insan bulamadım. En son bir ay önce e-mail attım yine bir cevap gelmedi. Bunların herhangi bir şekilde 2. el devre tatil vb işlerin takibini yaptıklarına inanmıyorum. Bugüne kadar 30 günde kaç devre tatili satmışlar ispatlasınlar da görelim. Ana amaçları komisyonları alıp milleti kandırmak ve kenara çekilmek. Eğer bu şikayete cevap vereceklerse de pişkin pişkin biz size satış garantisi vermedik, sözleşmeyi kendiniz imzaladınız tarzı abuk sabuk klasik cevaplar yazıp telefonda konuşulanları yalanlayacaklardır, bundan adım gibi eminim.

Satış için son 1 ay daha süre var, eğer satamazlarsa hakkımı aramak için neresi gerekiyorsa tüm yasal yollara başvuracağım. Özellikle yurtdışında yaşayan devre mülk ve devre tatil sahibi arkadaşları buradan uyarıyorum. Kesinlikle böyle firmaların yalanlarına, allı pullu web sitesine kanıp oyuna gelmeyin, paranızı çöpe atmayın. Çok ciddiyim inanmayan araştırabilir.%

Arkadaşına Gönder

Artem Turizm
28.08.2007

Degerli Musterimiz

1. Bizleri defalarca aramanıza rağmen muhatap bulamadığınızı belirtmişsiniz. Kurumumuz yetkilileri belli gün ve saatlerde sizlere bilgi verebilmek amacıyla yerlerinde olmaktadırlar. Bu gün ve saatleri de santral operatörlerimiz sorduğunuz zaman size söylerler.
2. Bizlere gelen bütün emailler yanıtlanmaktadır. Elimize ulasmayan mesajlara ya da sürekli aynı yazıyı yazıp gönderenlere yanıt verme imkanımız olamamaktadır.
3. sikayetvar.com sitesinin ve içeriğinin kalite ve medeniyet açısından iyi bir düzeyi olduğu kolayca görülmektedir. Bu düzeyi aşağı çekmek istemediğimiz için şahsınızca sarfedilmiş "bunlar...." "abuk subuk" "pişkin pişkin" "kandırmak" tarzı sözlere cevap vermiyoruz. Lütfen düzeyi düşürmeyelim.
4. Kurumumuza yönelik "yalanlarına kanmayın" "oyuna gelmeyin" ifadeleri de dayanaksız iftira atmak, itibarı zedelemek, karalama yapmak açılarından hukuksal platformda ele alınabilecektir. Şikayet etmek başkadır, hakaret etmek, iftira atmak başkadır.
5. Kurumumuz 1999 yılından beri Türkiye'de ikinci el devre tatil alanında sizlere çözümler sunmaktadır. Sekiz senedir binlerce müşterimiz olmuştur. Bunlardan bazılarını mutlu etmemiz mümkün olamamıştır. İnsanların %100'ünü memnun etmek mümkün değildir ve bu son derece normaldir.
6. Kurumumuzda asla satış garantisi verilemez ve bu sözleşmenizde açık açık belirtilmiştir. Bunun farkında olduğunuz ve bu cevaba kendinizi hazırladığınız da görülmektedir.

Bilgilerinize sunulur
ARTEM