ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

AFM Uluslararası Film Prodüksiyon

203070

AFM SİNEMALARI'nın Intel Kampanyası Hüsranla Bitti eklotje  [20 Ağustos 2007, 09:00]
Mayıs 2007 ortalarında almayı düşündüğüm laptopu araştırırken Intel firmasının “sinema biletinizin birisi bedava” kampanyasını duyarak, bir sinema sever olarak tercihimi bu ürünlerden birine kaydırıp Toshiba marka laptopu aldım.

Intel ve Toshiba arasında yaşanan sorunlardan dolayı bu kampanyanın en geç Temmuz ayı başında gelmesi gereken kullanım kartı elime ancak 15 Ağustos 2007 gününde geçti.

Bu sorunları unutup sinemada hangi filme gitsem derken birde ne göreyim Afm Sinemaları sadece en eski filmlere en kötü seanslara ve sınırlı günlere izin veriyormuş.

Burada Afm'nin savunma olarak kampanya şartlarına sığınacağını bildiğim için belirtmeliyim ki kampanya kartı elinize ulaşmadan Afm.com.tr/2al1ode sitesine giremediğinizden hangi filmleri de izleyebileceğinizi göremiyorsunuz.

Görseydim kesinlikle tercihim Toshiba olmazdı. Kısacası tamamen kelime oyunlarıyla ve beceriksizliklerle dolu bir kampanyaya imza atan başta dünya devi Intel ve Toshiba'yı, sonra da salonlarında yıllardır film izlediğim Afm yi kınıyorum.

Umarım film çeşidi ve seanslardaki azlığı bir an önce düzeltirler. Yoksa sadece sinemanın gelirinin satılan mısır ve koladan ibaret olduğunu söyleyen bu firmalar ben ve benim gibi sinemaseverleri de kaybedip boş salonlarda kendilerine film izletecekler. ^^

Arkadaşına Gönder

AFM Uluslararası Film Prodüksiyon
04.09.2007

Sayın Serhat Balkı

2 Al 1 Öde Sinema Kartı ile ilgili şikayetinize TLC Marketing firmasına iletilmiştir konuyla ilgili geri dönüş yapılacaktır.

saygılarımızla,
AFM Sinemaları