ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

AFM Uluslararası Film Prodüksiyon

192888

AFM SİNEMALARI Gold Card'ı Kaldırdı, Yerine Bir Şey Sunmadı! sanigerson  [18 Temmuz 2007, 09:00]
AFM Sinemaları'nda yer rezervasyonu için kullanılan Gold Card'lar uzun bir süre önce kaldırıldı. Yerine başka bir sistemin geçeceği belirtildi. Ancak nerdeyse 1 seneye yakın ne bir sistem geldi, ne de rezervasyon mümkün oldu. Çözüm ne zaman sunulacak acaba?%

Arkadaşına Gönder

AFM Uluslararası Film Prodüksiyon
23.08.2007

Sayın Gerşon,

Öncelikle AFM Sinemaları’na göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Yıllar önce çağının çok ilerisinde bir teknoloji olarak konuklarımıza sunduğumuz AFM Gold Card, maalesef artik AFM'nin isteklerini ve aynı zamanda sizlerin beklentilerini karşılamakta yetersiz kalmaktadır. Bu nedenle 30 Haziran 2007 itibari ile AFM Gold Card programı sonlandırılmıştır. Bu karar ve uygulama tüm AFM Sinemalari gişe ve fuayeleri ile haftalık e- bülten gönderimleri aracılığıyla, yaklaşık 3 ay boyunca, duyurulmuştur. Bu süre zarfında, konuklarımızın mağduriyetlerini önlemek için de, rezervasyon yaptırma olanağı kart sahibi olsun olmasın tüm konuklarımıza tanınmıştır.

Elbette sadık AFM konuklarımıza yönelik yeni bir üyelik sistemi ve programı için çalışmalara da bu karar ile es zamanlı başlanmıştır ve yazılımı halen devam etmektedir. Çok kısa bir süre sonra hazır olması için çalışmalarımıza yoğun şekilde devam ediyoruz ve 2007 yılının dördüncü çeyreğinde siz değerli konuklarımıza sunacak olmaktan heyecan duyuyoruz.

Sizi sinemalarımızda görmekten duyacağımız mutluluğu bildirir, şikayet ve önerilerinizle bizi geliştirmeye destek verdiğiniz için tekrar teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

AFM Sinemaları