10.07.2007
Sayın Ökten,
Sinemalarımızı tercih ettiğiniz ve de burada yaşadıklarınız ve gördükleriniz konusunda zaman ayırıp bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.
Amacımız misyonumuz doğrultusunda tüm izleyicilerimizin koşulsuz bir memnuniyet sağlayacak bir sinema deneyimi yaşatmak olduğundan, sizlerin geri bildirimleri ve yönlendirmeleri ile çalışmalarımıza yön vermektedir. Bu nedenle her şikayeti ve öneriyi bir armağan olarak kabul ediyor, bundan sonra da bize bu bildirimleriniz ile yardımcı olmanızı diliyoruz.
Öncelikle sinemamızda bulunan fiyat tarifeleiyle ilgili bilgi vermek isteriz.
*Hafta içi,Pazartesi - Perşembe günleri 12:00 öncesi seans indirimi bulunmaktadır.(Öğrenci bilet fiyatının bile altında olmaktadır)
*Hafta içi,Pazartesi - Cuma günleri,tüm gün öğrenci indirimi bulunmaktadır.
*Hafta içi,Çarşamba “Halk günü” tüm konuklarımıza tek fiyat uygulaması vardır.
Özel günler ve Promosyonlara ait bilgilerinde bulunduğu bilet fiyatlarımız gişe alanında yer alan pleksilerde de siz değerli konuklarımızı bilgilendirmek amacıyla bulundurulmaktadır. Ayrıca Sinemalarımızdan bilet aldığınız sırada,ödeme yaparken gişe görevlimiz size fiyatı belirtmek zorundadır,belirtilmediği için sizden özür dileriz. Konuyla ilgili olarak tüm ekibimizi tekrar bilgilendireceğiz.
Sinema,eğlence amacı taşımasının yanı sıra bir kültür faaliyeti de olduğundan daha çok konuğumuzun sinemamıza gelebilmesi için bilet fiyatlarımız makul seviyelerde tutulmaktadır. Tüm dünyada ve özellikle Türkiye’de sinemalar, bilet fiyatları üzerinden çok düşük miktarlarda gelir elde etmektedir. Ülkemizde sanat ve kültür hizmetlerinden halen yüksek miktarlarda kesintiler yapılmakta olup bilet fiyatı üzerinden vergi (%8 KDV), belediye bilet payı (rüsum%10) yapımcı firma payı (%50) ödenmekte ve toplam gelir üzerinden de gelir vergisi alınmaktadır. Tüm bunlara ek olarak sinemamızın mekanı (fiziksel artıları ) ve teknolojik üstünlükleri (THX,Dolby Digital,Dolby Digital Surround EX ses sistemleri,stadyum tarzı salon,geniş koltuk ve koltuk araları,konkav perde) göz önüne alındığında;ayrıca elektrik, su, ısıtma-soğutma giderleri ile personel masrafları da eklendiğinde sinemalarımız ne yazık ki güçlükle ayakta kalmaktadır.Sektörde bulunan diğer sinemalar incelendiğinde fiyatlarımızın ortalama bir seviyede olduğu görülecektir.
Sizi sinemalarımızda görmekten duyacağımız mutluluğu bildirir, şikayet ve önerilerinizle bizi geliştirmeye destek verdiğiniz için tekrar teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
AFM Maltepe Carrefour Yönetimi