ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

AFM Uluslararası Film Prodüksiyon

AFM SİNEMALARI'nda Kesintilerle İzlediğimiz Film! Prof955  [20 Haziran 2008, 09:00]
13 Haziran 2008 cuma günü ne yazıktır ki AFM Beyoğlu sinemasına gitme gafletinde bulunduk. Hulk 2 filminin saat sabah 11'deki seansına girdik. Film başladığında herhangi bir problem yoktu. İlk yarısından sonra döndüğümüzde film daha başlamamıştı ve normalde başlaması gerekiyordu, gecikmişti.

Bir anda film aniden başladı; üstelik ışıklar açıkken. Yaklaşık 2 dakika kadar neresinden başladığını anlamadığımız film parçası ışıklar hiç sönmeden gösterildi. Sonra ışıklar kapatıldı. Filmi izlemeye tam başlamıştık ki film tekrar durdu. Bu sefer 2–3 dakika boyunca öylece karanlıkta bekledik. Film yine alakasız bir yerden başladı fakat bu sefer yine ışıklar açılmıştı.

Işıklı film izletme eziyeti de yaklaşık 3–4 dakika sürdü. Film tekrar bir noktasından başladı ve bitti. Bittikten sonra aşağı inip bir yetkiliye durumu aktarmak istedim. Yetkili olarak bize bileti de satan kişi olan ***(yakasında sanırım eğitmen yazıyordu) çok sıcakkanlı ve anlayışlı bir biçimde durumu dinledi değerlendirdi ve salonun makinistini aradı ve bu durumun nedenini sordu. Makinist yani **** "ben reklam koydum" dedi. Film arasından sonra reklam gösterilse dahi filmi 2–3 kere keserek ve ışıkları kapatıp açarak mı gösteriliyor?

Neyse ben *** hanıma durumu tam olarak açıkladım ve daha yetkili birisine de makinisti şikâyet etmek istediğimi söyledim. Kendisi de bir telefon daha edeceğini, sonra da bize bilet ücretlerimizi iade edebileceğini, bir de davetiye vereceğini söyledi ve sanırım firma müdürleri olan ***** beye durumu aktardı. telefonu kapattıktan sonra bana bilet ücretimizi geri verdi ve hediye edecekleri davetiye ile gelecek olan yetkiliyi beklememizi rica etti. Ve ****** hanım geldi, durumu anlamadan dinlemeden bir merhaba bile demeden damdan düşer gibi bize davetiye vermeye çalıştı.

Durumu aktarmak istediğimi belirttim ve kendiside bizi eli belinde bir şekilde dinler gibi yaptı. *** hanıma durumu sordu, o da durumu anlattı ve bize para iadesi yaptığını söyledi. ****** hanım ***** beyi yani müdür(!) olan kişiyi aradı. Sonra bize AFM yüzünden 5–6 dakikasını kaçırdığımız filme tekrar 2 saat ayıracağımızı düşünerek aynı filme davetiye vermek istedi. Ben de "kalsın istemiyoruz 5–6 dakika için aynı filmi tekrar seyredemem" dedim ve gittik.

Bir daha AFM'ye gitmeyeceğim için kalitenizin ne kadar arttığı da çok umurumda değil fakat umarım bu nezaketsizlikler dizisini gerçekleştirenler cezalandırılır. %

Arkadaşına Gönder

AFM Uluslararası Film Prodüksiyon
20.06.2008

Konuğumuzun sitenize iletmiş olduğu mesajla ilgili gerekli inceleme yapılmış ve kendisine geri bildirimde bulunulmuştur.

Saygılarımızla,

AFM SİNEMALARI