ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

AFM Uluslararası Film Prodüksiyon

AFM Kurnazlıkları! bunalmis  [14 Haziran 2008, 09:00]
4 Haziran Çarşamba günü,Sex And The City filmini, ilk seansında izlemek üzere saat 11'de Afm Ankara Ankamall sinemasına gittiğimde, fiyat listesinde belirtilen ilk seans indiriminden faydalanamayacağımı öğrendim. Sebebini sorduğumda ise, bu indirimden faydalanmak için, ilk seansın 12'den önce başlamasının gerektiği bilgisi verildi. İlk seansta 12:10'da başlıyordu.

Doğal olarak, ilk seans indiriminden faydalanamadım. Bu şekilde yanıltıcı bilgi verilerek, (çünkü ücret tarifesinde ilk seans indirimli deniyordu )müşterinin yanıltılmasına yönelik tutumu, Afm gibi köklü bir kuruluşa yakıştıramadım.Seans 12 yerine 12:10'da başlatılarak, bu indirimin kullanılması imkansız hale getirilmişti.Umarım, 10 dakika geç başlatarak, bu indirimin pratikte kullanımını engelleme kurnazlığınızdan vazgeçersiniz. &

Arkadaşına Gönder

AFM Uluslararası Film Prodüksiyon
20.06.2008

Sayın ALKAN

Sinemalarımızı tercih ettiğiniz ve de bizi burada yaşadıklarınız ve gördükleriniz konusunda bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Amacımız misyonumuz doğrultusunda tüm izleyicilerimize koşulsuz bir memnuniyet sağlayacak sinema deneyimi yaşatmak olduğundan, sizlerin geri bildirimleri ve yönlendirmeleri çalışmalarımıza yön vermektedir. Bu nedenle her şikâyeti ve öneriyi bir armağan olarak kabul ediyor, bundan sonra da bize bu bildirimleriniz ile yardımcı olmanızı diliyoruz.

Öncelikle yaşadığınız sıkıntılar için özür dileriz. Sinemamızda ilk seans indirimimiz pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe günleri 12.00’den önceki ilk seanslar için geçerlidir. Gişelerimizde, siz konuklarımızın görebileceği yerlerde asılı olan bilet fiyat tablolarımızda ilk seans fiyat skalasında” bu bilgilendirme mevcuttur. Kaliteli hizmet anlayışımız ile sizlere daha rahat ortamlarda sinema keyfi sunmak için çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Bundan sonraki sinema deneyimleriniz için tekrar AFM Sinemalarını tercih etmenizi diler, şikâyet ve önerilerinizle bizi geliştirmeye destek vermenizi dileriz.

Saygılarımızla
Murat EKİZ
Sinema Müdürü
Theatre Manager
AFM ANKAmall
AFM & IMAX Sinemaları / AFM & IMAX Cinemas
Tel : +90-312-541 14 44 ( 304 )
Fax : +90-312-541 13 62
www.afm.com.tr