12.05.2008
Sayın Yıldırım,
Sinemalarımızı tercih ettiğiniz ve de bizi burada yaşadıklarınız ve gördükleriniz konusunda bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.
Amacımız misyonumuz doğrultusunda tüm izleyicilerimize koşulsuz bir memnuniyet sağlayacak sinema deneyimi yaşatmak olduğundan, sizlerin geri bildirimleri ve yönlendirmeleri çalışmalarımıza yön vermektedir. Bu nedenle her şikayeti ve öneriyi bir armağan olarak kabul ediyor, bundan sonra da bize bu bildirimleriniz ile yardımcı olmanızı diliyoruz.
Öncelikle yaşadığınız sıkıntılar için özür dileriz. Bizimde AFM Sinemaları olarak özen gösterdiğimiz bu konunun araştırılıp gerekli çalışmaların başlatılabilmesi için bize olayı yaşadığınız tarih ve saat gibi bilgilerle birlikte varsa başka detayları da bizimle paylaşmanızı rica ederim
Bu vesile ile sizi sinemamızda misafirimiz olarak ağırlamaktan kıvanç duyacağımızı bildirmek isteriz.
Bundan sonraki sinema deneyimleriniz için tekrar AFM Sinemalarını tercih etmenizi diler , şikayet ve önerilerinizle bizi geliştirmeye destek vermenizi dileriz.
Saygılarımızla
Murat EKİZ
Sinema Müdürü
Theatre Manager
AFM ANKAmall
AFM & IMAX Sinemaları / AFM & IMAX Cinemas
Tel : +90-312-541 14 44 ( 304 )
Fax : +90-312-541 13 62
www.afm.com.tr