AFM SİNEMALARI'nın Adını Yerle Bir Eden Fitaş Sineması
maritza
[08 Mayıs 2008, 09:00]
Görmek istediğim 'Bereketli Topraklar Üzerinde' filmi sadece 2 sinemada oynadığından 05 Mayıs 2008 günü saat 14.25 seansına Beyoğlu Fitaş Sineması'na gittim.
Yıllardır ilk kez gittiğim sinema rezalet bir haldeydi. saat 14.05'de önünde uzun bir kuyrukla sadece tek bir gişe açıktı. Oradaki görevli ise kuyruktakilerin biletlerini biran önce vermek yerine, yandaki restoranda oturan tanıdıklarını filmler başlayacak diye çağırıp, filmleri anlatıp onların biletlerini kesmekle meşguldü.
En sonunda girebildiğimiz 7 numaralı salon pislik içindeydi. Yırtık ve lekeli koltukların üzeri cips parçaları ve mısır patlağı doluydu. Yerlere atılmış kola kutuları, cips ve mısır paketleri olduğu gibi duruyordu, hiçbir yer temizlenmemişti.
Uzun süre temiz koltuk bulup oturmak için arandık. Çıkışta girdiğimiz tuvalet de aynı pislikten nasibini almıştı tabii ki. kadınlar tuvaletinde klozet kapakları kırık, sifonlar çalışmıyor, çöp kovaları dolu, kağıtlar yerlere taşmış vaziyetteydi.
Muhtemelen sadece sabah bir kere temizlenmiş, sonra bakan bile olmamıştı. İğrendiğimizden hemen dışarı çıktık. Çıkışta da gene uzun bir kuyruk için sadece tek bir gişenin açık olduğunu gördük.
Sinema yönetiminin müşterilere bu kadar pis, kalitesiz ve saygısız bir ortamı layık gördüğü bir yere bir daha ayak basmayacağız. Bu sinema Afm imajını yerle bir ediyor.^^
Sinemalarımızı tercih ettiğiniz, burada yaşadıklarınız ve gördükleriniz konusunda zaman ayırıp bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.
Amacımız misyonumuz doğrultusunda tüm izleyicilerimize koşulsuz bir memnuniyet sağlayacak sinema deneyimi yaşatmak olduğundan, sizlerin geri bildirimleri ve yönlendirmeleri çalışmalarımıza yön vermektedir. Bu nedenle her şikayeti ve öneriyi bir armağan olarak kabul ediyor, bundan sonra da bize bu bildirimleriniz ile yardımcı olmanızı diliyoruz.
Afm Fitaş olarak yıllardan beri siz konuklarımızla birlikte bir kültür faaliyeti içinde bulunuyor bu güzide sanata 1965 ten beri ev sahipliği yapıyoruz.Türkiye yi ve İstanbullu sinema severleri beyaz perdeyle buluşturan AFM ismi sektöre kazandırdığı ilkler ve kaliteli hizmet anlayışıyla hep ön plana çıkmıştır. Başlangıçta pasaj olarak faaliyette bulunan sinemamız yeni salon ve cafe-barların açılmasıyla birlikte değişim geçirmeye başlamıştır.Bu uzun vadede yaşanan evrim binanın yorgun düşmesine ve siz konuklarımıza sunulan hizmet kalitemizde düşüşler yaşanmasına sebebiyet vermiştir.Fiziki durumdan kaynaklanan bu olumsuz durumu gidermek ve siz konuklarımıza daha iyi bir hizmet standartları dizisi sunabilmek için sinemamızda aşamalı olarak gerçekleşecek tadilat çalışmalarına başladık.Bu çerçevede alt ve üst katlar olarak 2 aşamalı gerçekleşecek tadilat sürecinin ilk ayağı tamamlanmış alt katlarda bulunan 1-7-8 numaralı salonlarımız siz konuklarımızın beğenisine sunulmuştur.Üst katlarımızda güçlendirme çalışmaları tamamlanmış, salon ve fuaye yenileme ve koltuk değiştirme gibi kapsamlı ve özen gerektiren aşamalar ise bahar döneminde tamamlanmak üzere projelendirilmiştir.
Gişelerimizde hafta sonu ve gençturkcell günlerinde beklenenin üzerinde yoğunluk yaşanabilmekte bu tip durumlar karşısında destek gişelerimiz açılmaktadır.Söz konusu zaman diliminde yine böyle bir durumla karşılaşılmış fakat sizlerinde belirttiği gibi gişe personelimizin nezaketsiz ve görevini ihmal edici davranışları bir yana gişede oluşan kuyruğa rağmen destek talebinde bulunmayarak yöneticilerini haberdar etmemesi siz konuklarımızın mağduriyetini tetiklemiştir.Siz konuklarımızın geri bildirimleri ile personel davranışları,salon ve wc temizlik konularında gerekli uyarılar yapılmış olup bu ve benzeri bir durumla karşılaşılmayacağı temennisi ile her şeye rağmen bizlerle bağınızı koparmayıp iletişime geçme hassasiyetini göstermiş olmanızdan ve yaşamış olduğunuz kötü deneyimi bizlerle paylaşma gereksinimi duymanızdan ötürü teşekkürü bir borç biliriz.
Siz konuğumuzun bizi anlayışla karşılayacağı ümidini taşıyarak, görüşleriniz için tekrar teşekkür eder bunların, hizmet standartlarımızın iyileşmesi ve yükselmesinde önemli etkileri olacağını belirtir sizleri tekrar sinemalarımızda görmekten mutluluk duyarız.