ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

AFM Uluslararası Film Prodüksiyon

AFM Web Sitesindeki Yetersiz Bilgiler! bohemienne  [27 Mart 2008, 09:00]
The Simpsons Movie vizyona girdiğinde arkadaşımla gitmeye karar verdik. Seanslarına bakmak için AFM web sitesine girdik ve kendimize uygun seans ve salon seçtik. Web sitesinde de filmle ilgili tüm ayrıntıları okuduk. Çıkıp Profilo'daki AFM'ye gittik, direkt gişeden biletlerimizi alıp girdik.

Sonra film başladı ve bütün sinemadan bir hayal kırıklığı sesi yükseldi. Film dublajlıydı. Sırf animasyon diye bu filme çocuk filmi muamelesi yaparak dublaj koymaya zaten bir şey diyemiyorum ama web sitesinde filmin tanıtım, seans ve salon bilgilerini verirken bunu belirtmemeleri tamamen onların hatası.

Ben animasyon filmleri, çizgi filmleri ve çocuk filmlerini de takip ederim ve her seansın yanında normalde dublajlı olup olmadığı belirtilir. Genellikle bir adet dublajsız seans konur.

Filmin başlamasıyla sinemanın neredeyse yarısı dışarı çıktı. Çıkarken yaklaşıp baktım, film afişinin üzerinde yazıyor ama ben araştırmamı internetten yapıp gelmişim, bir de bilet almadan önce sinemayı gezip afişleri okumak zorunda değilim ki. Bence çok büyük bir ayıp ve kandırmaca bu. %

Arkadaşına Gönder

AFM Uluslararası Film Prodüksiyon
27.03.2008

Sayın Konuğumuz,

Sinemalarımızı tercih ettiğiniz, burada yaşadıklarınız ve gördükleriniz konusunda zaman ayırıp bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Amacımız misyonumuz doğrultusunda tüm izleyicilerimize koşulsuz bir memnuniyet sağlayacak sinema deneyimi yaşatmak olduğundan, sizlerin geri bildirimleri ve yönlendirmeleri çalışmalarımıza yön vermektedir. Bu nedenle her şikayeti ve öneriyi bir armağan olarak kabul ediyor, bundan sonra da bize bu bildirimleriniz ile yardımcı olmanızı diliyoruz.

27 Temmuz 2007 tarihinde vizyona giren "The Simpsons Movie" Filmi tüm AFM Sinemalarımızda Türkçe dublajlı olarak yayınlanmıştır. Temmuz 2007 tarihinde web sitemiz eski yazılım ve tasarımı ile yayında olup, orjinal ve türkçe dublaj ibareleri seansların başında "TR." ve "ORJ." olarak belirtilip, gişelerde duyurusu yapılmıştır.

Saygılarımızla,

AFM Sinemaları