26.03.2008
Sn. Yiğit Bora,
Sinemalarımızı tercih ettiğiniz, burada yaşadıklarınız ve gördükleriniz konusunda zaman ayırıp bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.
Amacımız misyonumuz doğrultusunda tüm izleyicilerimize koşulsuz bir memnuniyet sağlayacak sinema deneyimi yaşatmak olduğundan, sizlerin geri bildirimleri ve yönlendirmeleri çalışmalarımıza yön vermektedir. Bu nedenle her şikayeti ve öneriyi bir armağan olarak kabul ediyor, bundan sonra da bize bu bildirimleriniz ile yardımcı olmanızı diliyoruz.
Afm Fitaş olarak yıllardan beri siz konuklarımızla birlikte bir kültür faaliyeti içinde bulunuyor bu güzide sanata 1965 ‘ten beri ev sahipliği yapıyoruz.Türkiye’yi ve İstanbullu sinema severleri beyaz perdeyle buluşturan AFM ismi sektöre kazandırdığı ilkler ve kaliteli hizmet anlayışıyla hep ön plana çıkmıştır. Başlangıçta pasaj olarak faaliyette bulunan sinemamız yeni salon ve cafe-barların açılmasıyla birlikte değişim geçirmeye başlamıştır.Bu uzun vadede yaşanan evrim binanın yorgun düşmesine ve siz konuklarımıza sunulan hizmet kalitemizde düşüşler yaşanmasına sebebiyet vermiştir.Fiziki durumdan kaynaklanan bu olumsuz durumu gidermek ve siz konuklarımıza daha iyi bir hizmet standartları dizisi sunabilmek için sinemamızda aşamalı olarak gerçekleşecek tadilat çalışmalarına başladık.Bu çerçevede alt ve üst katlar olarak 2 aşamalı gerçekleşecek tadilat sürecinin ilk ayağı tamamlanmış alt katlarda bulunan 1-7-8 numaralı salonlarımız siz konuklarımızın beğenisine sunulmuştur.Üst katlarımızda güçlendirme çalışmaları tamamlanmış, salon ve fuaye yenileme, koltuk değiştirme gibi kapsamlı ve özen gerektiren aşamalar ise bahar döneminde tamamlanmak üzere projelendirilmiştir.
Yaşanan bu değişim sürecinin hiçte kolay olmadığını konuğumuz olarak görmekte olduğunuzu tahmin etmekteyiz. Sinemamızdaki tadilat sürecinin henüz devam ediyor olması AFM standartlarında bir hizmet kalitesi sunmamızı zorlaştırsa da çok kısa bir süre zarfında tam kapasiteyle siz konuklarımıza hizmet vermeye başlayacağız.
Her şeye rağmen bizlerle bağınızı koparmayıp iletişime geçme hassasiyetini göstermiş olmanızdan ve yaşamış olduğunuz kötü deneyimi bizlerle paylaşma gereksinimi duymanızdan ötürü teşekkürü bir borç biliriz.
Siz konuğumuzun bizi anlayışla karşılayacağı ümidini taşıyarak, görüşleriniz için tekrar teşekkür eder bunların, hizmet standartlarımızın iyileşmesi ve yükselmesinde önemli etkileri olacağını belirtir sizleri tekrar sinemalarımızda görmekten mutluluk duyarız.
Saygılarımızla,
AFM SİNEMALARI