ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

AFM Uluslararası Film Prodüksiyon

AFM SİNEMALARI Vip Kartları İptal Ediyor ve Bize Bildirmiyor! sserhann  [13 Mart 2008, 09:00]
AFM Sinemaları'na ait kullanmakta olduğum vip kartım vardı. Kartlar bir süre önce iptal edilmiş hem de kart sahibine haber verilmeden. İçerisinde belli miktarda kredi yüklüydü. Hafta sonu Taksim AFM'ye gidince orda öğrendim iptal olduğunu. Üstelik benimle ilgilenecek bir müşteri hizmetleri, müdür, halkla ilişkiler vs bir yönetici mevcut değildi.

İçerisinde kredi yüklü olan kartım benden habersiz nasıl iptal edildi diye soruyorum, bütün kartlar kaldırıldı beyefendi diyorlar. Böyle bir uygulama olabilir mi? Nerede yaşıyoruz? Bütün bilgilerim sizde mevcut, hadi aramıyorsunuz bir kısa mesajda mı gönderemiyorsunuz? Gözünüzün önünde kartı kırıp çöpe atıyorum, bana gülüyorsunuz. Teşekkürler AFM Sinemaları, iyi seyirler giden dostlar.%

Arkadaşına Gönder

AFM Uluslararası Film Prodüksiyon
14.03.2008

Sayın Serhan Gür,

Öncelikle AFM Sinemaları’na göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Yıllar önce çağının çok ilerisinde bir teknoloji olarak konuklarımıza sunduğumuz AFM Gold Card, maalesef artik AFM'nin isteklerini ve aynı zamanda sizlerin beklentilerini karşılamakta yetersiz kalmaktadır. Bu nedenle 30 Haziran 2007 itibari ile AFM Gold Card programı sonlandırılmıştır. Bu karar ve uygulama tüm AFM Sinemalari gişe ve fuayeleri ile haftalık e- bülten gönderimleri aracılığıyla, yaklaşık 3 ay boyunca, duyurulmuştur. Öncelikle, bu süre zarfında, konuklarımızın mağduriyetlerini önlemek için de, rezervasyon yaptırma olanağı kart sahibi olsun olmasın tüm konuklarımıza tanınmıştır. Halen AFM Gold Card sahibi olan konuklarımızın puan ve balans detaylarına sistemimizden ulaşıp, verileri yukarı yuvarlayıp, karşılığında davetiye bilet vermekteyiz.

Sinemamızı ziyaretiniz esnasında, AFM Gold Card ile ilgili size doğru ve tatmin edici yanıt verilmemiş olması nedeniyle öncelikle tüm Fitaş ekibi adına özür dileriz. Kendileri konu ile ilgili uyarılmıştır.

Bildirimde bulunduğunuz sitedeki telefon numaranızdan, sizinle hemen bağlantıya geçilecek.

Konuklarımıza yönelik yeni bir üyelik sistemi ve programı yazılımına halen devam etmektedir. Çok kısa bir süre sonra hazır olması için çalışmalarımıza yoğun şekilde devam ediyoruz ve 2008 yılının üçüncü çeyreğinde siz değerli konuklarımıza sunacak olmaktan heyecan duyuyoruz.

Sizi sinemalarımızda görmekten duyacağımız mutluluğu bildirir, şikayet ve önerilerinizle bizi geliştirmeye destek verdiğiniz için tekrar teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

AFM Sinemaları