ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altus Beyaz Eşya

ALTUS Bulaşık Makinesi İz Bırakıyor MSTF78  [18 Mart 2007, 09:00]
Ankara'da görevli iken Altus al 414 marka bulaşık makinesi almıştık, makineyi alırken bize firma yetkileri Altus marka bulaşık makinesinin Arçelik marka bulaşık makinesi ile bir farkı olmadığını söylemişlerdi.

Biz de bunun üzerine neden daha fazla para ödeyelim düşüncesiyle Altus marka bulaşık makinesi aldık, ancak makineyi kullandığımızda yıkanan bulaşıklarda çok iz kaldığını fark ettik. En uzun (4) programında çalıştırmamıza rağmen bulaşıklarda az da olsa iz kalıyor.

Daha sonra Ordu Kumru ilçesine tayinimiz çıktı ve buradaki bayi de bize Altus markasının Arçelik gibi olmadığını ifade edince Altus marka bulaşık makinesi aldığımıza pişman olduk. Komşumuza gelen servis elemanlarına bizim makineye baktırdığımızda bir sorun olmadığı, makinenin normal çalıştığı söylendi.

Ancak bulaşık makinesinin performansının Arçelik gibi olmadığını anladık, zira komşularımız kullandıkları Arçelik bulaşık makinelerinde bu tarz sorunları yaşamadıklarını ifade etmektedirler. Altus yetkililerinden ricamız bu sorunumuza çare bulmasıdır.

Gerekirse Arçelik marka bulaşık makinesiyle değiştirilmesi bu suretle mağduriyetimizin giderilmesi talebimizdir. ^^

Arkadaşına Gönder

Altus Beyaz Eşya
23.03.2007

Tüketicimizin başvurusuna istinaden yapılan servis atamasında bulaşık makinasında gerekli iç temizlik işlemleri yapılarak sorunu giderilemiş , tüketicimize gerekli bilgilendirme yapılarak , tüktetici memnuniyeti sağlanmıştır.

ALTUS