309480 |
| AKER'in Tencere Tutacakları Sürekli Gevşiyor
ÇINAR1
[07 Haziran 2008, 09:00]
Yaklaşık 4 yıl önce,Kahramanmaraş-Elbistan'dan Aker tencere seti aldım. Kullanmadığım tencereler olduğu için, kolisinde sakladım. Bir yıl öncede kullanmaya başladım. O zamandan bu yana, elimde tornavida ile haftada bir tencere tutacaklarının gevşeyen vidalarını sıkmaya çalıştıysam da, yeteri kadar başarılı olamadım.
Tencerelerin hemen hemen hepsinin tutacak yerlerinin vidaları kayboldu. Nasıl kullandığımızı düşünün. Firma eminin servisimiz var diyecektir. Ben servislerinin nerede olduğunu bilmiyorum.Açıkçası götürmekte istemiyorum. Şuanda tencereleri kullanırken tutacak yerleri olmadığını bildiğim için, tedbirli davranıyorum. Yaptırırsam yine aynı çileyi yaşayacağımdan emininim.
Ben bu tencere setini, en az 10 yıl kullanırım diye düşünmüştüm.Malum memur olduğumuz için, her bozulanı hemen değiştiremiyoruz, ama en kısa zamanda ismi Aker olmayan, başka güvenilir bir marka tencere seti alacağım. Lütfen sayın firma yetkilileri, tasarımınızı kim yapıyor bilmiyorum; ama eksik bir şeyler var.& |