216231 |
| AKER Başörtülerimde Oluşan Renk Değişiklikleri!
afurtana
[29 Eylül 2007, 09:00]
Ben Viyana Teknik Üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümünde okuyan bir öğrenciyim. Aslen Tokat'lıyım. Geçen yaz tatilinde güvendiğim bir marka olan Aker'e ait iki başörtü satın aldım. Ve yıl içerisinde başörtülerimde çok bariz bir şekilde renk değişiklikleri olduğunu gördüm. Hatta bir tanesi kullanılamayacak hale geldi.
İlk defa Aker eşarp kullanıyor değilim. Diğer eşarplarımda bu sorunu yaşamadım. Aker'e bunu rahatlıkla iade edip yeni başörtü alabileceğimden emindim. Çünkü başörtü adına Aker Türkiye'de bence bir numaraydı. Yaz tatilinde Tokat'taki Aker bayisine (Sefa Eşarp) uğradım, değiştirip değiştirmeyeceğimi sordum. Rahatlıkla değiştirebileceğimi, bunun karşılığında iki ayrı eşarp için 9,90 x 2 kargo ücreti ödemem gerektiğini, Aker'le yazışacaklarını, 21 gün içinde yeni ürünlerin elime geçeceğini söyledi.
Aker'in böyle bir durum karşısında ülke bazında bütün aynı eşarpları toplatacağını ve inceleteceğini (diğer eşarplarda da şikayet olabileceğine karşın) bunun sonunda da bana ya eşarplarımın aynısını (ki biraz az bir ihtimal) ya da kişinin gönderdiği süreye tekabül eden yeni sezondan iki eşarp göndereceğini dile getirdi. 21 gün sonrasında ben Viyana'daydım. Ablamlar Sefa Eşarp'a gitmişler başörtülerin durumunu sormak için ve de beyefendinin tepkisi şu: şu anda beyefendinin dükkânında bulunan benim eşarplarımın sezonundan iki eşarbı seçmem. Yani şu bile değil o sezona ait iki eşarbı seçebilirsiniz bile değil. Hangileri kaldıysa. Tabiî ki ablamlar eşarpları almamışlar.
Ben zaten yılda bir defa Türkiye'ye gidiyorum ve aldığım bu başörtüleri yıl içerisinde kullanıyorum. Aker'i tercih ediyorum çünkü ona güveneceğimi düşünüyordum. İki eşarbımdan dolayı mağdur olmuşum. Üstüne bunu değiştirmek için ayrı ayrı para ödüyorum. Üzerine de istediğim eşarpları alamıyorum. Ve bunu tüketicisine layık gören Türkiye'nin eşarp adına en iyi denilebilecek markası.
sürekli Aker tercih eden bir müşteri olarak zararımın tazminini ve mağduriyetinin giderilmesini talep ediyorum. Kendi eşarplarımın aynısını (fakat sorunsuzunu) ya da mümkünse yeni sezondan dilediğim başörtüyü seçebilmek istiyorum.% |