210407 |
| ALFAPEN Problemim Mayıstan Bu Güne Değişmedi!
HEDONOM
[11 Eylül 2007, 07:45]
11.05.2007 tarihinden bugüne değişen tek şey koordinatör olarak adlandırdığınız ve imalatı yaptırdığım bayi ile işyerime genel *** bey olmuştur. O günden bugüne şikâyetimin giderilmesi konusunda hiçbir değişiklik olmamıştır.
Koordinatör *** bey işyerime geldiğinde şikayetlerimi sorduğunda bayinin işyerimdeki konuşmasını anlattığımda taraflı olarak bayinin agresif olmasındaki nedenin bir Tito rejiminden geliyor olması olduğu konusunda beni aydınlattı. Bu arada bayiler geçmişlerde bu tür sıkıntılar yaşar ise müşteriye karşı problemlerinde geçerli bir neden bulmuş olacaklar(sanki kamera şakası).
Evet, derken bayi ve koordinatör *** bey eve geldik. Baktılar incelediler çok enteresan hiç problem görmediler conta problemi haricinde(yatak odasında pencereyi açtığımda açılırken menteşeden veya neden olduğunu bilmiyorum bir düşük tık desini algılayamadılar). Hatta mutfakta ben hole geçerken aralarında imzalı bir evrakın alınması gerektiği konusunda yapılan konuşmalara karşılık imzalı bir evrak vermeyi düşünmüyorum dediğimde sayın koordinatör nasıl olsa Hediye hanım canı sıkıldıkça sizi tamirata çağırır esprisini patlattı.
Oğlumun odasına geçtiğimizde yıllardır kapının altından gelen rüzgârın ve çıkan ıslık sesinin olup olmadığı konusunu da çok teknolojik olarak araştırdı. Araştırmasında bir adet fön makinesi ve bir adet çakmak oldu. Fön makinesini Haziran sıcağında balkondan bayiliye üfletti ve kendisi içeriden çakmakla rüzgârı ölçtü. Tabii çakmak sönmediği için böyle bir üfleme yok dedi. Anlayacağınız müthiş bir Haziran geçirdik. Tüm bunları bir kenara bırakıyorum tüm bunları yaşamama rağmen halen sorunum giderilmedi.% |