222094 |
| ACIBADEM HASTANESİ'nden Kontrol Randevusu Vermekte İsteksiz Tavır!
kadir1972
[20 Ekim 2007, 09:00]
9 Ekim tarihinde Kadıköy Acıbadem Hastanesi fizik tedavi bölümünde prof *** tarafından boyun ve bel ağrılarım için muayene edildim. Bana boyunluk ve iki ilaç verdi, bir hafta kullan iyileşeceğini umuyorum bir hafta sonra kontrole gel dedi.
Daha hastaneden çıkmadan 16 Ekim saat 12.30 için kontrol randevusu verildi tarafıma. Sonra işyerime geldim ve ilgili tarih için gerekli iznimi ayarlamaya çalıştım ama bir türlü bu mümkün olmadı. 16 Ekimde işyerimden sadece saat 11.00'e kadar izin alınabildi.
Doktor beyin sekreteri **** hanım arandı ve randevu tarihi/saatinin değiştirilmesi talep edildi. Aynı tarih için sabah 9 ya da 10 olabilir mi dedik olmaz dendi. Peki, bari sabah 08.30–09.00 arası olsun dedik doktor bey burada ama o saatler arasında hasta bakmıyor dendi. Peki, başka bir gün sabah 11.00'e kadar olabilir mi dedik ona da olmaz dendi. Çünkü doktor bey sadece gündüzleri saat 12.00 ile 13.00 arasında kontrol randevusu alırmış. Tamam, o zaman hafta sonu 12–13 arası olsun dedik, ona olmaz dediler çünkü doktor bey hafta sonları da kontrol randevusu kabul etmiyormuş. Sonuç olarak gidemeyeceğimiz bu randevuyu iptal ettirmekten başka seçenek bırakmadılar bana.
Sonuç olarak gördük ki parayı verip ilk muayeneyi olurken sorun yok, gidip muayene olmanız konusunda gerekli her türlü yardım sağlanıyor size. Ama kontrol için giderseniz 24 saatin içinden o 1 saatte geldiniz geldiniz yoksa mümkün değil muayene etmezler sizi. Hâlbuki o doktor bey de ve hastanenin yönetimi de çok iyi biliyor insanlarında kendi özel işleri güçleri olduğunu. 120 lira muayene ücreti ödedik. Bir tedavi önerildi. Onu uyguladık ama fayda göremedik, boyun ve bel ağrılarım aynen devam ediyor. Yani o verdiğimiz para da boşa gitti. Yazık, insanlar kolay para kazanmıyorlar. Ve siz o parayı insanları tedavi etmek için alıyorsunuz. % |