ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Acıbadem  Hastanesi

ACIBADEM HASTANESİ'ne Operasyona Gittim, Hakaret İşittim iseker  [30 Nisan 2008, 09:00]
Acıbadem Bakırköy Hastanesi deri hastalıkları bölümünden yanağımda beliren bir kitle dolayısı ile randevu aldım. Doktor bey muayene sonrasında bu oluşumun zararsız olduğunu ve cerrahi bir müdahale ile alınmasında sakınca olmadığını belirterek, konu da yüzde olduğu için beni plastik cerrahi bölümüne yönlendirdi.

Buraya kadar bir sorun yok. Aynı gün içerisinde beni cerrahi operasyonu gerçekleştirecek kişi olan Prof. Dr. ile görüştürdüler. Kendisi ile konuştuk. Bana iki adet kartını uzatıp (biri Çapa, biri Acıbadem Hastanelerine ait) üzerinde cep telefonunu işaretledikten sonra işlem için bir üst kattan randevu almamı söyledi.

Cerrahi işlemlerin yapıldığı birimden 11 Nisan'a randevu aldıktan sonra, sekreter bey bir de ilgili doktoru arayıp onay almamı söyledi.

Neden böyle bir şey gerektiğine anlam veremememe rağmen doktoru kartının üzerindeki cep numarasından aradım. Kendisi 11 Nisan'ın kendisi için uygun olamayacağını söyledi. Birlikte 18 Nisan tarihine karar verdik.

Bana bu tarihi hastaneye de bildirmemi söyledi. Tekrar ilgili sekreter beyi arayıp randevumu onaylattım. Bu arada randevu saat 17-18 arası olarak verildi. 18 Nisan'da gün içerisinde yetkiliyi aradım.

Ben geliyorum, bir sorun var mı yok mu diye sordum. Bir problem olmadığını söyledi, ancak beni başka bir yere aktarıp oradan da onay almamı istedi. Sanırım bu yer ameliyat ortamını falan hazırlayanların olduğu yerdi.

Sonuçta onlarla da mutabık kaldık. Doktorla da konuşuruz biz dediler. Ben de her birine tek tek defalarca bir problem ya da aksaklık olursa lütfen bana haber verin diye tembih ettim. Tabi dediler.

Sonuçta randevu günü ve saatinde oraya vardım. Benden özel sigorta kartımı aldılar. Bir şeyler imzalattılar. Yarım saat kadar bekledim. Daha sonra sekreter bey sizi 10 dakika içinde çağıracaklardır dedi.

Gerçekten de 10 dk sonra çağırdılar. Ameliyathane gibi bir yere girdikten sonra elime bir telefon tutuşturdular. telefonun diğer ucunda ilgili doktor bey vardı.

Bana "Sen kimsin, kimden randevu aldın", "Ben seninle hiç konuşmadım", "Ben profesörüm, sen kim oluyorsun, senin gibi hastayı da ameliyat falan etmem" ve benzeri şu an hatırlayamadığım hiç hak etmediğim bir çok hakaret işittikten sonra telefonu kapattık.

Uğradığım mağduriyeti ve muameleyi bilgilerinize sunarım.^^

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız