ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

AYDINLI GROUP Kabanı Yazın mı Giymeliyim? berkin03  [21 Şubat 2008, 09:00]
Aydınlı Group Susurluk Outlet mağazasından 24.12.2006 tarihinde Pierre Cardin marka kaban satın aldım. Daha 1 yıl gibi bir sürede omuz ve ön bölgelerinde potluklar meydana geldi. Bu durumu Susurluk Outlet mağazasına gidip ilettiğimde kabanı incelenmesi için tüketici iadesi bilgi ve inceleme formu (2501) ile birlikte merkezlerine gönderdiler (kendilerine ilgileri için teşekkür ederim).

Fakat bu incelemeye giden ürün 11.02.2008 tarihinde aynen hiçbir şey yapılmamış şekilde aşağıda yazacağım bahane ile geri gönderdiler. Gönderdikleri yazıda şöyle yazıyordu; “yapılan ürün incelemesi sonucu üretim ve malzeme problemine rastlanmamıştır. Kaban kumaşı % 80 yün, % 20 poliamid karışımından oluşmakta olup, yün ağırlıklı bir kumaştır. Bu tür kumaşlar yapılarında bulundurdukları yün lifi sebebi ile olası nemlenmeler sonrasında orijinal formlarını kaybedebilmektedirler.

Kabanın ön beden ve omuz bölgelerinde kumaşta beliren izler tela kabarmalarıdır. Tela kabarmaları söz konusu bölgenin ıslanması sebebiyle oluşmuş olabilir. Ve bu sebepten dolayı potluklar meydana gelmiştir” gibi komik bir sebepten kabanı aynen geri gönderdiler.

Markasına ve ismine güvenip aldığım Pierre Cardin marka kabanları 1 yıl giyip ıslandığı ve nemlendiği için çöpe mi atmak gerekiyor? Çünkü benim bildiğim kaban kışın giyilir ama yazdıklarından anladığım kadarı ile kabanı kışın değil yazın giyilmesi gerektiği. Çünkü kışın nem ve yağış olacağı için deformeler yaşayacağım demek ki.

Ucuza ve markasız aldığımız kabanlarda yıllarca deforme olmaz iken markalı kabanda böyle bir sorun yaşamak ve uyduruk bir sebep öne sürerek kabanı geri göndermelerine bir anlam veremedim. Ama buradan sesimizi duyarlarsa bu yaşadığım olayın ve gönderdikleri yazının bir talihsizlik olabileceğini düşünüp gereğinin yapılacağını da böyle bir markanın marka imajını zedelemek istemeyeceğini düşünüyorum.

Ama ilgilenmezlerse de bunun peşini bırakmayacağım tabii ki. Şu anda o kabanı giyemiyorum, saklıyorum. İnsanlara göstermek için ofisimde tutuyorum. %

Arkadaşına Gönder

15.04.2008

Sayın ilgili;

Müşterimizin bize iletmiş olduğu ürün, koşulsuz müşteri memnuniyeti çerçevesinde değerlendirilmiş, mağazamıza uğraması durumunda değişim talebinin gerçekleştirileceği bilgisi verilmiştir.

Kendisine bizi tercih ettiği için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla;

19.03.2008 berkin03 17/03/2007 tarihi itibarı ile aydınlı grup susurluk outlet mağazasına tekrar incelemek istedikleri kabanı göndermiş bulunuyorum ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
İnşallah sonucundan da memnun olurum ve aynı mazeretle geri göndermezler.

14.03.2008

Müşterimiz, sitenize iletmiş olduğu şikayetine istinaden aranmış olup
Şikayet konusu ürünün mağazamıza ulaştırılması halinde tekrar değerlendirileceği bilgisi verilmiştir.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Aydınlı Grup