200856 |
| AYDINLI GROUP Pierre Cardin Elbiseye Hata Bulamadı
ünalasdemir
[11 Ağustos 2007, 09:00]
Sayın yetkili, aşağıda açıklaması bulunan şikayet dilekçemin cevabını az evvel almış bulunmaktayım. Vermiş olduğunuz cevabı çok kırıcı ve anlamsız buldum. Mevzusu geçen ürünlere kuru temizleme haricinde hiçbir şekilde bir bakım uygulanmamıştır.
Bana verilen cevaptaki kumaşa maruz kaldığı söylenen hiçbir işlemi uygulamadım. Ben bu takım elbiseyi yıkamadım. Ben bu takım elbiseyi aşırı suya maruz bırakmadım. Ben bu takım elbiseye pres ütü uygulamadım.
Ben bursa'da A.T.M. Group'ta yönetici olarak görev yapmaktayım. Uzun yıllardır takım elbise tüketicisiyim. Ayrıca firmamız bünyesinde de sadece takım elbise kumaşı satışına yönelik bir kolumuz bulunmaktadır. En az sizler kadar bir kumaşın hatalı olup olmadığını anlayabilecek kapasiteye sahibim.
Bu cevabınızdaki açıklamaları okuyunca cevapların sadece geçiştirme politikasına yönelik olduğunu gördüm. Benim şikayetlerim kumaşta erime, aşınma, iki pantolon cebinin yanlarından yırtılma ve parlamaydı. Bu takım elbise alındığı günden bu yana geçen 7 aylık dönemde en çok en çok 30 kez giyilmiştir. En çokta 2 kez kuru temizlemeye verilmiştir.
499,00 YTL'ye alınmış bir takım elbisenin kumaşında bir problem olmadan bu kadar kolay deforme olmayacağını sizlerde en az benim kadar tahmin edebilirsiniz. Ayrıca asıl problem olan pantolonun iki cep kenarındaki yırtılmalar cevap yazınızda gündeme dahi alınmamıştır.
Sanırım şikayet notları iyi okunmamış veya yırtıklar inceleme ekibinin gözünden kaçmıştır. Ben bu deformasyonu ve cevap yazınızı sizden fazlaca önemsemekteyim. Bundan sonraki aşamada bu kumaşı mutlaka gerekli mercilere incelemeye göndereceğim. Ve sonucun şahsım lehinde olacağının kumaş tecrübelerime dayanarak %100 farkındayım.
Ayrıca ‘''kalite güvence departmanınızla''' yaşadığım bu olumsuz tecrübemi, elimden geldiğince tüm şikayet kutularında, tüm internet ortamlarında, ikili ve ticari ilişkilerimde müşteri mağduriyeti başlığıyla paylaşacağım.^^ |