ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Kart Ücreti İçin Oyalama Sürecinde silwera  [12 Eylül 2008, 09:00]
Avukatlık bürosunda müşteri temsilcisi olarak çalışmaktayım. Bankalar bizim müşterilerimiz, biz de sizin. Yıllardır Akbank kredi kartı kullanmaktayız fakat bu sene benim ve annemin kredi kartlarından ayrı ayrı kart ücreti alınmıştır.

Toplam 52 lira. 35 lira annemden, 17 lira benden. Bu parayı alma hakkınız bulunmamaktadır. Daha önce geri dönüş yaptık demişsiniz fakat herhangi bir dönüş yapılmamıştır.

O kadar çok dönüş yapacak kişi var ki karıştırdınız herhalde. Biz zaten o kadar soğuduk ki Akbank’tan, kredi kartları borçlarını ödeyip bir daha kullanmayacağız. Akbank’taki hayat sigortamızı başka bankalara transfer edeceğiz.

Etrafımdaki yeni Akbank kullanıcılarının hepsine kartlarını bırakmaklarını, ileriki yıllarda kart ücreti ödeyecekleri bilgisini vereceğim. E-mail listemdeki 238 kişiye yaptığınız şeyi anlatacağım.^^

Arkadaşına Gönder

Akbank
12.09.2008

Sayın Nur Yıldırım'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş