ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK'ın Haksız Olarak Aldığı Üyelik Ücreti! antky82  [13 Eylül 2008, 09:00]
Kendime ait Axess kredi kartı kullanıyorum. Ancak bu kredi kartıma üyelik ücreti tarafımdan iznim ve talimatım olmadan haksız kazanç elde ederek 35 YTL hesabımdan kesinti yapılmış. Bu paranın yani almış oldukları haksız kazancın bana iadesini istiyorum. İade edilmemesi durumunda Axess kredi kartımı iptal ettireceğim.

Ayrıca tüketici haklarına ilgili bildiri ile dava açacağım. Ben daha önce de kredi kartı kullanıyordum ancak yine böyle bir olaya maruz kaldım ve kartımı iptal ettirdim. Bu yeni kartımı aldığımda artık böyle bir şey olmayacağını söylemişlerdi, ben de güvendim aldım. Yalnız haksız kazanç almanız devam ediyor. Bu paramın iadesini istiyorum. Bu konuyla ilgili mahkeme kararı var.%

Arkadaşına Gönder

Akbank
15.09.2008

Sayın Hikmet Tohma'ya ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş