352104 |

| AKBANK'ın Haksız Olarak Aldığı Kredi Kartı Aidatı!
fenerliiiii
[01 Eylül 2008, 09:00]
Bankanızın Gold kart sahibiyim. Ağustos ekstremde yıllık kart ücreti 45 YTL görülmektedir. Ben bu kartı Akbank ile bir sözleşme karşılığında almadım, kendileri gönderdi. İtiraz dilekçesi yazıp birine faksladığımda bunun karşılığında cep telefonuma mesaj "bankaların talep ettikleri ücret ve komisyon yasal düzenlemelere göre alınmaktadır, bu doğrultuda itirazınız olumlu değerlendirilememiştir" diye gönderdiler.
Oysa Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde Yargıtay kararını hiçe sayıp (esas no:2008/4345 karar no 2008/6088 sayılı) alınan karara karşı olup para iadesi yapamayacaklarını söylediler. Bunun sonucunda ben de hakkımı arayıp gerekli yerlere özellikle mahkemeye başvuracağım. Benden önce de haklarını arayanlar, haklarını almış bunların örnekleri de tüketici derneklerin internet sayfalarında yayınlamaktadırlar.
Bundan sonra da Akbank'a ait olanlar bütün kartlarını iptal edeceğimi bir daha bu bankayla çalışmayacağımı beyan ederim. İnşallah şikayetim ilgili bilimlere ulaşır. En kısa sürede cevabını beklemekteyim. % |