ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

351925

AKBANK'ın Gelmeyen Ekstreleri Nedeniyle Kartımı İmha Ettim kingoflove  [01 Eylül 2008, 09:00]
Akbank'tan 3 aydır ne posta ne de e-mail yoluyla kredi kartı ekstremi alamadığımı defalarca belirtmeme rağmen otomatik cevaplar ile oyalandım.

29 Ağustos 2008 tarihinde Akbank Samsun-Çiftlik şubesine giderek müşteri temsilcisi bayana durumu anlattım. Görevli bayan müşteri numaramı ya da kredi kartı numaramı isteyip ilgilenmek yerine, 3 aydır çözüm üretmeyen 444 25 25 numaralı telefona beni yönlendirince, kredi kartımı orada imha ederek, meseleyi kendim çözüme kavuşturdum.

Şimdi bankadan son isteğim şu: buna cevap verirler mi lütfedip bilemiyorum, kredi kartımın taksitli borçları bitince kartımı ve 2 ek kartımı iptal edeceğim( dilekçem hazır) ancak bu tarihe kadar kartların alışverişe kapatılması mümkün mü?

Bu soruya cevap verirlerse sevineceğim. Ayrıca ekstreleri ulaşmayan diğer insanların şikayetlerini de burada okudum. Bu çağda bir e-mail ile ekstre gönderemeyen banka-kredi teklifi ve sergi haberlerini hiç aksatmadan gönderiyorlar-bankacılık anlayışlarını bir kontrol ederse iyi olur diye düşünüyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Akbank
01.09.2008

Sayın Ersin Özen'e ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş