ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK'tan Ekkart Başvurumu İşleme Koymayan Şube dsc86  [27 Ağustos 2008, 09:00]
09.08.2008 tarihinde, Akbank Çayyolu-Ankara şubesine annemin Axess kartından ek kart için başvuruda bulundum.
Gişedeki bayan 7-10 gün içerisinde kartımın gönderileceğini söylemişti. Ama aradan geçen 17 gün içerisinde kartım gönderilmedi.

4442525 no'lu telefondan müşteri ilişkilerindeki görevliye kartımızın akıbetini sorduğumuzda Çayyolu-Ankara şubesinden böyle bir ek kart başvurusu olmadığını bildirdiler. Neyse ki müşteri ilişkilerinde görevli tekrar ek kart başvurumuzu alarak kart talebimizi kayıt altına aldı.
Sayın Akbank yetkilileri, kart talebimi genel müdürlüğe iletmeyen şubenizde nasıl bir bankacılık anlayışı vardır?^^

Arkadaşına Gönder

Akbank
27.08.2008

Sayın Hasan Esincan Balibeyoğlu'na ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş