ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Kredi Kartlarını 40 Günde Gönderemiyor sarelle  [22 Ağustos 2008, 09:00]
Temmuz ayı başında Akbank Yozgat şubesine gittim. Kredi kartına başvurduğumda ne kadar sürede elimde olacağını sordum. Bana 1 hafta, 10 gün içerisinde geleceğini söylediler. 22 Temmuzda başvurum onaylandı (yani 3 hafta sonra).

Sevindim tabi, bu gün Ağustos 16, hala kartım kuryeye verilecek. 40 günü geçti. Akbank'ın "özgür bankacılık" sloganının ne anlama geldiğini de öğrenmiş oldum. Ben özgürüm istediğim zaman gönderirim. Ha bu arada müşteri temsilcilerini her gün aramayı ihmal etmedim.

Bana hep farklı farklı bahaneler ürettiler (bu konuda da çok başarılılar). Neymiş efendim yok Temmuz ayında güncelleme yapılmış, vay efendim kartları basan şirketin makinelerinde arıza çıkmış yapılması için bekleniyormuş, yok efendim kurye şirketiyle anlaşma sağlanmak üzereymiş yeni bir kuryeyle anlaşmak üzerelermiş mış ve muş vs.

Yani anlayacağınız Akbank müşteri temsilcileri bahane üretmekte çok başarılılar. Akbank'ı taktir ettim hakikaten profesyonellerle çalışıyorlar. Yani Akbank'ı çok seviyordum hatta maaşımı oradan almak için komisyona baskı bile yapmıştım ama nafile Akbank'a olan bütün güvenim sarsıldı. Kartım gelirse de -sanmıyorum ama- kuryenin gözü önünde yapmayı planladığım çok anlamlı şeyler var.

Arkadaşına Gönder

Akbank
22.08.2008

Sayın Yasin Bostan'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş