AKBANK'tan Ek Kart Çıkartma Sorunu
catkarmen
[12 Ağustos 2008, 09:00]
Geçen hafta, 2.08.2008 tarihinde, Axess'ten kardeşim için ek kart çıkarma talebinde bulundum. Durumun acil olduğunu da belirttim. Ne kadar sürede kartın elimde olacağını sorduğumda standart sürenin bir hafta, on gün olduğunu söylediler.
4-5 gün sonra tekrar kartın durumunu öğrenmek için aradığımda kartın basıldığını öğrendim. Ek kart çıkardığım için hesabıma 10 YTL chip para yansıtıldığını da söylediler. Aynı akşam kuryenin kartı acil teslim edip edemeyeceğini sormak için aradığımda kartın henüz basılmadığını, Temmuz ayından beri kart basımlarında teknik arıza yaşandığını ve bu arızanın ne zaman biteceğinin bilinmediğini söylediler.
Kartı iptal ettirmek istersem de bu 10 YTL chip paranın hesabıma borç olarak kaydedileceğini söylediler. Oysaki bana kartı çıkarırken ne chip para olayından ne de kart basımlarındaki teknik arızadan bahsetmişlerdi.
Sonuçta ben bu kartı chip parası için değil, ihtiyacım olduğu için çıkartmak istedim. Ne kadar süre daha beklemem gerektiğini sordum ama yine aynı cevapla karşılaştım. Yani bir hafta on gün dediler.
Şu an tatildeyim. Bankaya yazlık adresimi verdim. Tatilimin bitmesine de az kaldı.
Akbank'a üç sorum var:
1. Neden bir görevli kartın basıldığını söylerken diğeri basılmasının mümkün olmayacağını söylüyor?
2. İşimin acil olduğunu belirtmeme rağmen, neden telefondaki görevli teknik arızadan bahsetmiyor?
Sayın Ebru Özman'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.
Saygılarımızla,
AKBANK T.A.Ş
Müşteri Şikayet Yönetimi
12.08.2008
Sayın Ebru Özman'e ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.