ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Beni Yanılttı polo73  [11 Ağustos 2008, 09:00]
01.08.2008 günü arabamı satmış olduğum için, aldığım parayı Akbank Gebze Şubesi'ne giderek hesabıma yatırmak istedim, bu işlem için T.C. Kimliğim de yanımdaydı, gişedeki görevli arkadaşa Akbank Bostancı şubesinde de hesabım olduğunu bildirdim ve hangi hesabımda kesinti olmayacak ise o hesaba yatırmasını istedim.

İlk bana söylediği Gebze'deki hesabımda uzun zamandır hareket olmadığı için kesinti olabileceği ve bu nedenle maaş hesabımın da bulunduğu Bostancı hesabıma yatırmamın daha doğru olacağı idi.

Fakat meblağı görünce fikir değiştirdi, ben bu kadar parayı Gebze şubesine yatırayım, bu kadar para başka şubeye yatmaz dedi, bende onayladım.

Çünkü bana o anda kesinti olacağını bildirmedi ve daha sonra hesap hareketlerimden kesinti olduğunu gördüm.

Bu nedenle Akbank'tan soğudum. Anlamadığım; görevli para miktarını görünce sanki parayı Akbank'a rakip başka bir bankaya yatıracakmışçasına ben bu parayı bizim şubeye yatırayım demeseydi, bana göre Akbank 5-6 YTL için müşteri memnuniyeti konusunda sınıfta kalmıştır.

Arkadaşına Gönder

Akbank
12.08.2008

Sayın Fikri Bilgihan'e ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş