ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Kampüs Karttan Hesap İşletim Ücreti Almaya Devam Ediyor! haydogan  [12 Temmuz 2008, 09:00]
Selçuk Üniversitesi'nde Akbank tarafından dağıtılan kampüs kartlarımız bulunmakta ve yemekhane vb yerlerde ödeme aracı olarak kullanılmaktadır. Akbank yetkilileri bize kampüs karta bağlı hesaplardan ücret alınmayacağını bildirdiler. Nitekim Akbank web sayfasında da hesap ücreti alınmayacak hesaplar arasında belirtilmektedir.

Buna rağmen Ocak 2008 tarihinde hesabımda bulunan 20 YTL hesap işletim ücreti olarak alınmıştı. Ben de 2 Şubat 2008 tarihinde ŞikayetVar.com'da yayınlanan Akbank ile ilgili şikayetimi yapmıştım. Neyse ücreti iade ettiler. Şubeye gidip tekrar sordum. Bir daha böyle bir işlem olmayacak dediler. Bir ay geçmeden tekrar ücret kestiler. Tekrar şubeye git gel. Bu sefer de ücreti 2 kere iade ettiler. Tekrar şubeye gidip durumu izah ettim. Fazla ücreti iade ettim.

Bugün hesabıma baktığımda tekrar hesap işletim ücreti kesildiğini gördüm. Bizim işimiz gücümüz yok da Akbank'ın bu hesap işletim ücreti ile mi uğraşacağız?

Madem kampüs kart hesaplarından ücret alınmayacak diyorsunuz neden sürekli ücret alıyorsunuz? Sizin yanlışınızı düzeltmek için ben vaktimi harcıyorum. Hesabımı belirttiğiniz şekilde ücret alınmayacak hesap olarak tanımlamanızı ve haksız yere kesilen ücretimin iadesini talep ediyorum. %

Arkadaşına Gönder

Akbank
14.07.2008

Sayın Hasan Aydoğan'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş