ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Öğrenci Olmama Rağmen Hesabımdan Kesinti Yapıyor! Ferroo  [08 Temmuz 2008, 09:00]
Ben 22 yaşında bir öğrenciyim. Ankara'da oturuyorum. Akbank isimli bankayı kullanıyorum. Bankacılık sektörü hakkında fazla bir bilgim yok. Ancak her durumdan bir şekilde bilgilendirmeleri gerektiğini biliyorum.

20 YTL karşılığında bankamatik kartı ve hesap cüzdanı aldım. Öğrenciyim, sonuçta bir bankada hesabimin bulunması lazım. Ailem bana 200 YTL gibi bir meblağ yolladı aylık. Akbank'a gidiyorum. Bunun 24 YTL gibi bir ücret kesildiğini öğrendim. Kredi kartı değil ki kesiyorsunuz. Daha önceden böyle bir bilgi vermediler bana. Hiçbir banka böyle bir yaptırım uygulamıyor. %

Arkadaşına Gönder

Akbank
08.07.2008

Sayın Mehmet Pehlivan'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş