ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK'ın Haksız Olarak Aldığı Hesap İşletim Ücreti! gkocaker  [08 Temmuz 2008, 09:00]
Bu ay Akbank Adana merkez şubesinde bulunan vadesiz hesabımın ekstresine baktığımda yarıyıl hesap işletim ücreti adı altında 29 YTL kesilmiş olduğunu gördüm. Bu senede 60 YTL eder. Akbank'la bir dizi yazışma sonucu şu son mesajı yazdım. Herkesle paylaşmak istiyorum. Akbank ve maalesef bütün fırsatçı bankalar hesap işletmek için sanki muhasebecilermiş de hesap tutuyorlarmış gibi para kesiyorlar. Kredi kartları için de. Yeter.

Yazdığım mesaj;
“Fırsatçılıkla, dürüst profesyonellik arasında ince bir çizgi var. Olumsuz yanıtınız için teşekkür ederim. Çok naziksiniz. Şuna hesap işletim ücreti değil haraç deseniz daha iyi olur. İşin kolayını bulmuşsunuz gel keyfim gel. Nasılsa para sizde duruyor direkt el koyuyorsunuz. Ne Akbank'a ne de diğer bankalara yakıştıramıyorum. Size emanet ettiğimiz paranın bir kısmını kafanıza göre kesin. Nerede benim mutabakatım hesap işletim ücreti kesilebileceğine dair? Var mı imza ettiğim bir belge?

Çok şık mesajlarla 'prosedürümüz budur' demek vatandaştan senede 60 lira hesap işletim ücreti 50 YTL kredi kartı aidatı almayı haklı göstermiyor. Neden ben 'ödeyen' olarak bilmiyorum bu prosedürü? Neden tebliğ etmeyip kafanıza göre para kesmeye başlıyorsunuz? Para sizde durduğu için bugün 29 yarın 59 diyebileceğinizi mi sanıyorsunuz?

Ivır zıvır şeyler için SMS atıp bilgilendirme yapıyorsunuz neden bu tip konularda bilgilendirmeniz yok? Sizinle hesabımı kapatıyorum.“ %

Arkadaşına Gönder

Akbank
08.07.2008

Sayın Azmi Koçaker'e ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş