ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Benim Kartlarımdan Zaten Yeterince Kazanıyor CenkT  [20 Haziran 2008, 09:00]
Akbank kredi kartını, uzun zamandır kullanıyorum. Aylık 1000 YTL üzerinde harcamam bulunuyor.Ödemeler de herhangi bir aksama yaşanmamıştır. Akbank kullandığım kredi kartı ve ek kart sayesinde, yeterince para kazanırken, artık gelen 35 YTL asıl kart, 17 YTL ek kart ücretinin, insafsızca olduğunu belirtmek isterim.

Yaklaşık 2 hafta önce, gerekli başvuruları yapmama rağmen, geri dönüş yapılmamakta olup, kendim de bir sonuca ulaşamıyorum. Kart ücretinin iptal edilmemesi durumunda, kullanıma kapatılsın. &

Arkadaşına Gönder

21.06.2008

Sayın Cenk Türkoğlu'ya ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş
Müşteri Şikayet Yönetimi

20.06.2008

Sayın Cenk Türkoğlu'na ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,